O-STA

Prijavi se na izbor MISS SLOVENIJE 2012 in zaživi svoje sanje!

Organizatorji prireditve za izbor Miss Slovenije tudi letos vabimo k sodelovanju na lepotnem izboru Miss Slovenije za Miss World 2012 dekleta stara med 17 in 24 let. Dekleta morate imeti slovensko državljanstvo, skladno postavo, telesno višino več kot 165 cm ter biti neporočena, brez otrok in nekaznovana. Vse kar moraš storiti je le, da izpolniš prijavnico ter priložiš svoji dve novejši fotografiji. Natečaja se lahko udeležijo dekleta, ki izpolnjujejo navedene pogoje in bodo do 15. Decembra 2011 pravilno izpolnila in oddala prijavnico. Na podlagi prejetih prijav, bomo organizirali castinge, ter izbrali finalistke za izbor Miss Slovenije za Miss World 2012. Vse udeleženke castinga bodo prejele darila naših sponzorjev, finalistke izbora in zmagovalko Miss Slovenije 2012 pa čakajo bogate nagrade. Letošnja Miss je prejela nagrade v vrednosti 30.000 eurov: avto Hyundai ix20 v enoletno uporabo, električni skuter Tomas E-lite, oblačila Top Mode, kopalke Skiny, Magistral znamke Rebel, čevlje Allegria, nakit Fantazija in Zlatarne Celje, očala Carerra, torbice in kovčke Kuna, prenosni računalnik Comtrona, razvajanje v kozmetičnem salonu Demetra, kozmetiko Mud, serum Dermaluxelash, brezhibne pričeske v frizerskem studiu Frizi, preparate za lase Schwarzkopf Professional in mnoge druge storitve oziroma nagrade.

Izbor za Miss Slovenije je največji in najprestižnejši lepotni izbor pri nas. Že nekaj let zapored ga organizira agencija Idejaideja d.o.o. z Evo Repič kot vodjo projekta. Letos bodo castingi potekali od decembra 2011 do marca 2012 in sicer po celotni Sloveniji. Tam bo izbranih 12 finalistk, ki jih v naslednjem letu čakajo 10-dnevne priprave in nato še finalni izbor Miss Slovenije 2012. Letošnje priprave so se pričele v Slovenj Gradcu, nadaljevale na Ptuju, v Ormožu, Portorožu, Ajdovščini, Lipici in nazadnje v Ljubljani, z vsakodnevnimi športnimi aktivnosti, adrenalinskimi izleti, sproščenim razvajanjem, učenjem koreografije in seveda s samimi pripravami na finalni izbor Miss Slovenije.

Obveznosti nove miss

Miss Slovenije mora biti po besedah vodje projekta Eve Repič predvsem lepa, saj gre ne nazadnje za lepotno tekmovanje. Seveda pa mora biti samozavestna, samostojna in inteligentna ženska. Novopečeno misico namreč čakajo tudi številne prijetne obveznosti, med njimi je največja obveznost gotovo ta, da se dobro pripravi na svetovni izbor, da ob naši pomoči in ob pomoči sponzorjev izklesa svoje telo in duha, da lahko sebe in Slovenijo predstavi v najboljši možni luči. Obveznosti pa so seveda tudi fotografiranja, modne revije in dobrodelne prireditve. Organizatorji obljubljamo, da bomo takoj, ko Slovenci dobimo novo miss, zanjo poskrbeli od glave do peta ter pomagali, da se bodoča miss dobro pripravi na svetovni izbor.

PRIJAVNICA MISS SLOVENIJE 2011

ime

priimek

telefon

elektronski naslov

datum rojstva

naslov stalnega bivališča

kraj in poštna številka

regija castinga: (primorska, osrednjeslovenska, štajerska)

višina (cm)

konfekcijska številka

znanje tujih jezikov

povej nam nekaj o sebi: (do 300 znakov)

Z lastnoročnim podpisom potrjujem, da sem s pogoji sodelovanja seznanjena in se z njim v celoti strinjam. S podpisom potrjujem, da so vsi vpisani podatki pravilni.

Kraj in datum

podpis

PRAVILA IN POGOJI SODELOVANJA NA LEPOTNEM IZBORU MISS SLOVENIJE 2011

1. Na lepotnem izboru Miss Slovenije za Miss World 2011 lahko sodelujejo dekleta s slovenskim državljanstvom

2. Imeti morajo skladno postavo

3. Visoke nad 165 cm

4. Brez golih fotografij

5. V letu 2012 stare med 17 in 24 let, neporočene, brez otrok in nekaznovane.

Pri dekletih mlajših od 18 let, je za sodelovanje potrebno pisno potrdilo oziroma dovoljenje staršev otroka. Potrdilo staršev priložite k prijavnici (Spodaj podpisani (Ime, priimek, roj.podatki, naslov) se strinjam s sodelovanjem svojega otroka (Ime, priimek, roj.podatki, naslov) na lepotnem izboru Miss Slovenije 2012 za Miss World 2012).

6. Natečaja Miss Slovenije 2012 za Miss World 2012 se lahko udeležijo dekleta, ki so prijavnico pravilno izpolnila in jo poslala po pošti ali na elektronski naslov, najkasneje do 15.12.2011.

7. Podatki morajo biti pravilni, oddaja izmišljenih in s tem napačnih podatkov je kaznovana z odvzemom pravic za sodelovanje na lepotnem izboru.

8. Prijava mora vsebovati dve novejši fotografiji, eno na kateri je dekle v celoti upodobljena in eno kjer je na fotografiji samo portret njenega obraza.

9. S prijavo na lepotni izbor se kandidatke strinjajo z uporabo njihovih fotografij in osebnih podatkov v okviru le-tega natečaja Miss Slovenije za nedoločen čas.

10. Na podlagi prejetih prijav bo organiziran casting, o čemer bodo dekleta pravočasno obveščena.

11. Dekleta se izbora udeležijo na lastno željo in morebitne potne stroške na casting krijejo same.

12. Izpolnjeno prijavnico skupaj s fotografijama in potrdilom staršev (v kolikor je dekle mlajše od 18 let) pošljite najkasneje do 15.12.2011 na naslov: IdejaIdeja d.o.o., Maistrova 4, 2000 Maribor (s pripisom: prijava MISS SLOVENIJE 2012)