O-STA

Vrnitev s svetovnega izbora v Londonu

Ljubljana, 10.11. 2011

Miss Slovenije se je po več kot treh tednih bivanja v Londonu, priprav in finalnega izbora Miss World 2011 navdušena vrnila v Slovenijo.

Na tiskovni konferenci v City Hotelu Ljubljana je govorila o svojih nepozabnih izkušnjah, anekdotah, novih poznanstvih, kontaktih in delu v prihodnosti.

Vsak dan je bil sicer naporen, vendar hkrati polno izkoriščen in zabaven, saj se je družila z dekleti iz celega sveta. Najtesnejše stike je navezala in ohranila z dekleti iz bivše juge ter Slovakinjo, Španko, Perujko, z Nizozemko, Angležinjo, Irko in Danko. Z nekaterimi dekleti se je že dogovorila za skupna potovanja v prihajajočem letu.

Zaupala nam je celo anekdoto o tekmovalki. Ko so se vrnili iz Škotske nazaj v London, so pustile obleke in osebne stvari v hotelski sobi. Ker je dekle obesilo svojo obleko na kljukico požarnega alarma, se je ta sprožil in jima s sostanovalko poplavil celo sobo. Tako, da sta ostali brez oblačil, čevljev, make-upa, telefonov, prenosnikov. Vendar solidarnost ostalih deklet jima je pripomogla, da so jima posodile svoje stvari. Sicer pa sta se mogle sprijazniti z dejstvom, da je vse uničeno.

Lana je povedala tudi, da so bile ves čas pod strogim nadzorom in so vsaki dodelili svojo varuško, kajti to je normalno, saj so organizatorji odgovarjali za varnost vseh 113 deklet.

Na koncu je pozvala tudi dekleta, da se prijavijo na izbor Miss Slovenije 2012, saj bo sama tudi v ekipi organizatorja na pripravah Miss Slovenije 2012. Dekletom bo skozi svoje bogate izkušnje pomagala do večje samozavesti in trikov nastopa.

Pravi, da take priložnosti ne bi smelo izpustiti nobeno dekle.