O-STA

Na svetovno turističnem sejmu

Sporočilo za javnost

Ljubljana, 14.11. 2011 Za objavo!

Lana se je z organizatorjem Miss Slovenije udeležila največjega, svetovno-turističnega sejma v Londonu.

WTM - World Travel Market je najpomembnejši dogodek potovalne industrije. Borza ostaja zaprta za splošno javnost, seveda so bila vrata široko odprta vsem strokovnim obiskovalcem, ministrom, študentom, članom Meridian kluba in novinarjem. WTM beleži največjo novinarsko obiskanost med vsemi dogodki v Veliki Britaniji, preko 2.000 mednarodnih medijev.

Miss Slovenije in organizator agencije IDEJAIDEJA so skupaj obiskali slovensko stojnico, kjer se je predstavilo 17 slovenskih podjetij z nosilno temo JULIJSKIH ALP. Za letošnji WTM London so na STO Slovenija pripravili novost, ki sovpada z začrtano smernico zelenega turizma. Obstoječe promocijske materiale so v skrajšani obliki ponudili za "download" s pomočjo QR kode in s tem nadomestili zastarel "Bluetooth". Obiskovalci stojnice so si vsebine prenesli na svoje mobilne naprave preko QR kode, ki se jo poslika s fotoaparatom mobilnika, ali z ročnim vnosom skrajšane URL povezave.

Stojnica slovenskega turizma za komuniciranje tržne znamke Slovenije - I FEEL SLOVENIA in promocijo slovenske turistične ponudbe, je prav za to noviteto na 32. svetovni turistični borzi v Londonu, prejela priznanje za najboljšo stojnico za izvedbo poslovnih srečanj, v kategoriji "Best stand for doing business".