O-STA

Tudi SiOL TV s POP NON STOP-om

Ljubljana, 30. novembra - Telekom Slovenije bo storitev SiOL TV z jutrišnjim dnem obogatil z novim programskim dodatkom POP NON STOP, družbe PRO PLUS. Naročniki na SiOL TV bodo programski dodatek POP NON STOP lahko spremljali cel december brezplačno. Če ga bodo želeli spremljati tudi po izteku promocijskega brezplačnega obdobja, se bodo morali nanj posebej naročiti.

V Telekomu Slovenije so zadovoljni, da so z družbo PRO PLUS uspešno zaključili pogajanja in v svojo programsko shemo vključili tudi ta paket. Simon Furlan, direktor Sektorja za produktno vodenje v Telekomu Slovenije, meni: "Z uvrstitvijo programskega dodatka POP NON STOP smo našo televizijsko programsko ponudbo še obogatili in naročnikom ponudili novo možnost kreiranja programov po lastni izbiri in želji. Skupaj z novim programskim dodatkom ponujamo naših zvestim uporabnikom najpestrejši izbor odličnih programov različnih žanrov, tako da lahko vsakdo najde sebi najprimernejšega. V to nas prepričuje tudi rast števila naših naročnikov na SiOL TV. Skupaj ponujamo že preko sto štirideset televizijskih programov."

Branko Čakarmiš, programski direktor PRO PLUS: "Gledalci so novi paket POP NON STOP sprejeli odlično, kar nas veseli. Tudi zato, ker vsak dan beležimo več naročnikov, vse bolj pa njegove prednosti prepoznavajo tudi operaterji. To je potrditev, da smo si zastavili pravi cilj: neskončen paket zabave za slovenske gledalce. Izbira paketa je prava odločitev za SiOL TV naročnike." Vodja projekta Blaž Bezek pa dodaja: "POP NON STOP s pomembnimi premiki uresničuje svojo poslovno-programsko strategijo intenzivnega razvoja prvega slovenskega naročniškega paketa. Marketinške aktivnosti na vseh segmentih in razumevanje naročnikov ter njihovih želja so nas v zelo kratkem času pripeljali do zelo dobrih rezultatov. Partnerstvo s Telekomom Slovenije oziroma SiOL TV pa bo to le še nadgradilo."

Kot je znano, dodatek POP NON STOP združuje šest programov, in sicer POP KINO, POP KINO 2, POP FANI, POP OTO, POP BRIO in POP SPOT, ki na enem mestu ponuja neskončno zabavo za vso družino. Več informacije o paketu lahko gledalci najdejo na spletni strani Popnonstop.si.

-###-