O-STA

Lana na modni reviji z mehiškim pridihom

Lana se je na svetovnem lepotnem izboru v Londonu predstavila tudi s plesno koreografijo sodobnega, modernega plesa v kostumu - dresu, ki ji ga je samo za to priložnost oblikoval mehiški modni oblikovalec Joel Loyo.

Jutri, 1.12. bo premierno nastopila na njegovi modni reviji. Nosila bo oblikovalčev najljubši dizajn, obleko "rdečega vina", ki je narejena iz svilenega korzeta z aplikacijo plisirane organce. Krilo z vlečko je sestavljeno iz več plasti tafta, zaključeno z volančki. Obleka je namenjena za hojo po rdečih preprogah.

Joel Loyo, mehiški oblikovalec iz Veracruza, je zaljubljen v barve in oblike. Za njegovo ustvarjanje je značilno iskanje novih krojev in barv v stilu avandgarda. Prednost daje elegantnim, a drznim kreacijam. To ga je izoblikovalo v idealnega oblikovalca za ženske, ki želijo zamenjati klasičnost, vendar ne želijo izgubiti ženske elegance. Oblikovalec, ki ima dolgoletne izkušnje v modi, v gledališču in na mehiški televiziji, bo predstavil svoje novo delo.

Nova kolekcija predstavlja prepletanje njegovih občutkov, dela v gledališču in novega življenja v Sloveniji. Kolekcija je brezčasna, brez trendov. Oblikovalec je pri delu imel pred očmi vizijo: predstaviti žensko, ki je močna, pogumna, vesela in želi biti v središču pozornosti.

Dizajni oblačil so edinstveni, kot sta osebnost in temperament vsakega človeškega bitja. Prav to je tisto, kar daje pečat delu oblikovalca.

Vljudno vabljeni na modno revijo mehiškega modnega oblikovalca Joela Loya v Brunch,

na Ameriški cesti 25, BTC- Ljubljana,

v petek, 2.12. ob 19.30 uri.