O-STA

V družbi BTC bodo tudi v letošnjem letu podpirali slovenske gimnastičarje in gimnastičarke

V družbi BTC so za leto 2012 obnovili individualne sponzorske pogodbe z vsemi najboljšimi slovenskimi gimnastičarkami in gimnastičarji, ki jih je družba sponzorsko podpirala tudi v letu 2011. Poleg dvanajstih telovadk in telovadcev, ki so jim podaljšali pogodbe, pa so se v BTC odločili tudi za sponzorsko podporo gimnastičarki Saši Golob, ki se je kot edina predstavnica slovenske gimnastike uvrstila na Olimpijske igre, ki bodo letos v Londonu. Individualne sponzorske pogodbe je s telovadci v imenu BTC podpisal Jože Mermal, predsednik Uprave.

V letošnjem letu bo tako družba BTC sponzorsko podprla 13 članov Gimnastične zveze Slovenije, in sicer so to Mitja Petkovšek, Aljaž Pegan, Sašo Bertoncelj, Alen Dimic, Rok Klavora, Žiga Šilc, Žiga Britovšek, Gregor Saksida, Adela Šajn, Tjaša Šeme, Saša Golob, Jožef Mešl (trener Aljaža Pegana) in dr. Edvard Kolar (trener Mitje Petkovška). Na ta način družba BTC nadaljuje uspešno zgodbo dolgoletnega partnerskega sodelovanja z Gimnastično zvezo Slovenije ter slovenskimi gimnastičarji in gimnastičarkami.

Jože Mermal, predsednik Uprave BTC, je ob tem dejal, da je "gimnastika šport, ki vedno znova navdušuje športne navdušence v Sloveniji. Slovenske telovadke in telovadci nas vseskozi razvajajo z osvajanjem odličij z najpomembnejših tekmovanj in prav je, da jim na njihovi poti po svojih močeh pomagamo".

Dodatne informacije:

BTC, Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi; tel.: 01 585 13 15, e-pošta: maja.oven@btc.si