O-STA

Marchon Eyewear napovedal prevzem podjetja Dragon Alliance

1. maj 2012 23:30 UTC

MELVILLE, New York, ZDA - (BUSINESS WIRE) - Podjetje Marchon Eyewear je danes sporočilo, da bo kupilo Dragon Alliance, enega vodilnih proizvajalcev zaščitnih očal in ostalih optičnih pripomočkov na trgu ekstremnih športov.

Will Howard, ustanovitelj in generalni direktor Dragona je dejal: " To je zelo pomemben dan za Dragon. Zelo smo navdušeni, da bomo postali del Marchonove družine. Vse od ustanovitve v moji garaži v Capo Beach v Kaliforniji leta 1993 si je Dragon za cilj postavil, da bo postal vodilna neodvisna znamka za očala in ostale dodatke na trgu za mladosten in aktiven način življenja. To dosegamo s podpiranjem najboljših športnikov z najboljšimi izdelki ter tako, da ostajamo tesno povezani z našimi osnovnimi prodajalci in odjemalci. To je gonilna sila, ki stoji za uspehom podjetja. S podporo Marchona in VSP bomo postali še močnejše podjetje, ob tem da bomo ostali zvesti naši zapuščini."

Za Dragonovo nedavno rast so zaslužni različni inovativni proizvodi v vseh kategorijah proizvodov za oči. Poudarek je na izdelovanju visoko kakovostnih proizvodov, ki so privlačni za mladinski trg in gredo preko meja statusa quo. To vključuje tudi nedavno prelomno predstavitev smučarskih očal brez okvirjev Advanced Projects Infinity.

Claudio Gottardi, predsednik in generalni direktor Marchona pa je rekel: "Sodelovanje z mlado in dinamično ekipo Dragona bo občutno povečalo prisotnost Marchona na trgu ekstremnih športov. Dragon je prvorazredno podjetje v tej kategoriji. Dragonov poudarek na kvalitetnih izdelkih in inovativnem oblikovanju se popolnoma ujema z Marchonovim. Veselimo se nadaljnjega širjenja Dragonovega dosega in podpiranja njihovega vodilnega položaja na področju oblikovanja in tehnologije."

Dragonova ekipa bo ostala v Carlsbadu v Kaliforniji. Will Howard bo ostal generalni direktor, ki bo Dragonovo rast in ekipo popeljal v prihodnost. Dragon bo ostal svobodomiselna alternativna znamka, ki je privlačna za glavne udeležence na trgu ekstremnih športov in mladinskega načina življenja. O Dragonu lahko več izveste na www.dragonalliance.com.

O Marchon Eyewear, Inc.

Marchon Eyewear, Inc. je eden največjih proizvajalcev in distributerjev kvalitetnih proizvodov za oči. Podjetje svoje izdelke prodaja pod prestižnimi znamkami, vključno z: Calvin Klein Collection, ck Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Diane von Furstenberg, Emilio Pucci, Fendi, Flexon®, Jil Sander, Karl Lagerfeld, Lacoste, Michael Kors, Nautica, Nike, Nine West, Salvatore Ferragamo, Sean John in Valentino. Marchon, ki ima sedež podjetja v New Yorku in regionalne pisarne v Amsterdamu, Hongkongu, Tokiu in Benetkah, prodaja svoje izdelke prek številnih lokalnih prodajnih pisarn, ki oskrbujejo več kot 80.000 računov v več kot 100 državah.

O Dragon Alliance

Dragon, ki je bil ustanovljen v južni Kaliforniji leta 1993, je vrhunski proizvajalec izdelkov za oči, ki je pustil velik pečat na trgu ekstremnih športov. Znamka je mednarodno priznana kot znamka za mladosten način življenja in se prodaja v več kot 40 državah. Dragon ima izvrstno ekipo športnikov, ki podjetju daje navdih pri oblikovanju in tehnologiji za vrsto proizvodov, vključno s sončnimi in smučarskimi očali, očali za motorne športe ter določenimi oblačili.

Kontakti

Marchon Eyewear, Inc.

Robert Schienberg, +1 631-629-3200

SVP Global Communications

rschienberg@marchon.com

Vir: Marchon Eyewear, Inc.

Izvirno sporočilo za javnost si lahko ogledate na:

http://www.businesswire.com/news/home/20120501007340/en