O-STA

Z E-računom do tabličnega računalnika

28. maj 2012

Ljubljana, 28. maja - Telekom Slovenije je v nagradni igri E-račun obdaril dve nagrajenki majskega žrebanja, Olgo Blatnik in Anito Krajnc. Za nagrado sta prejeli vsaka svoj tablični računalnik Samsung Galaxy TAB 10.1, s katerim bosta lahko odkrivali nove razsežnosti sodobnih telekomunikacij. V nagradno igro se lahko uporabniki prijavijo le še do konca meseca, zadnje žrebanje nagradne igre E-račun pa bo 5. 6. 2012.

Nagradna igra Telekoma Slovenije E-račun, ki je med uporabniki naletela na izjemen odziv, je tokrat z žrebom nagradila Olgo Blatnik iz Malega vrha pri Šmarju in Anito Krajnc iz Maribora. Vodja Telekomovega centra Citypark Vesna Petrović Žargi je nagrajenko Olgo Blatnik s tabličnim računalnikom Samsung Galaxy TAB 10.1 razveselila v četrtek, 24. maja. V ponedeljek, 28. maja, pa je vodja Telekomovega centra Europark v Mariboru Snežana Brumec tablico Samsung Galaxy TAB 10.1 izročila Aniti Krajnc.

Telekom Slovenije z nagradno igro E-račun spodbuja svoje naročnike k uporabi okolju prijaznih e-računov. Vsi sodelujoči v nagradni igri v zahvalo za njihovo ekološko osveščeno odločitev prejmejo ekološko nakupovalno vrečko, vsak mesec pa sta naključno izžrebana dva nagrajenca. V nagradni igri E-račun lahko sodelujejo naročniki storitev Mobitel, SiOL in Telekom - fizične osebe, ki odpovedo prejemanje tiskanih računov za storitve Telekoma Slovenije in se naročijo na prejemanje elektronskih računov. Prijava v nagradno igro je možna prek obrazca "Vloga za izdajo e-računa za storitve", spletnega obrazca nagradne igre E-račun, objavljenega na www.telekom.si, ali prek sporočila SMS, v katerega vpišejo vse potrebne podatke (slednje velja za naročnike storitev Mobitel). Nagrajenci za nagrado prejmejo priročen in zmogljiv tablični računalnik Samsung Galaxy TAB 10.1.

Za sodelovanje v nagradni igri se lahko uporabniki prijavijo le še do četrtka, 31. 5. 2012. Naslednje, zadnje žrebanje nagradne igre E-račun bo 5. 6. 2012.

Več informacij o nagradni igri E-račun je skupaj s pogoji, pravili in navodili na voljo na spletnih straneh Telekoma Slovenije in v Telekomovih centrih.

-###-