O-STA

Hitra pot do rabljenih gospodarskih vozil - Nova podoba spletne strani www.truckmarkt.de

München, 13. maj 2002 - Veliki spletni trg www.truckmarkt.de je bil ponovno vzpostavljen in sedaj nudi veliko paleto storitev v osmih jezikih za vse, ki iščejo rabljena gospodarska vozila. Trg oskrbujejo oglasi iz publikacije TruckMarkt.de in mali oglasi iz revij Verkehrs-Rundschau in Omnibusrevue. Založba Heinrich Vogel je del založbene skupine BertelsmannSpringer.

Spletna stran TruckMarkt.de, ki ima isti naslov kot oglaševalska revija za rabljena gospodarska vozila, je bila v preteklih štirih mesecih prenovljena in sedaj nudi uporabnikom celoten paket storitev v novi najsodobnejši obliki. Poleg nemškega in angleškega jezika lahko uporabniki ob obisku strani izbirajo tudi med španskim, francoskim, ruskim, turškim, romunskim in poljskim jezikom.

Spletni trg nudi široko paleto rabljenih vozil, saj ponuja več kot 7.000 vozil, med njimi tovornjake, avtobuse, vozila in opremo za dela v gradbeništvu, prikolice in specializirana vozila.

Izpopolnjen iskalnik omogoča bolj selektivno iskanje različnih modelov vozil in omogoča tudi iskanje profilov. Poleg tega www.truckmarkt.de nudi tudi obširne dodatne storitve, kot načrtovanje poti do naslovov trgovcev, domače spletne strani za trgovce (showrooms), testna poročila, nove nalepke, financiranje vozil in glasilo preko elektronske pošte.

Založba Heinrich Vogel je ena izmed vodilnih na področju oskrbovanja z informacijami o blagovnem prevozu in logistiki, prevozu oseb in turizmu, kot tudi usposabljanju in izobraževanju na področju varnosti na cesti. Založba izdaja strokovne revije, priročnike, nevezane izdaje in interaktivne CD-ROM-e in opravlja spletne storitve. Med strokovnimi revijami sta tudi Verkehrs-Rundschau, tednik o transportu in logistiki, LOGISTIK inside, nova revija o logistiki, informacijski tehnologiji in upravljanju preskrbovalne verige za trgovino in poslovanje, in Trucker, revija za avtoprevoznike za daljše proge.