O-STA

STA projekti tedna: Tri okrogle mize s podpisom STA

Slovenska tiskovna agencija se je v tem tednu podpisala pod tri okrogle mize. Na Tednu Kemijskega inštituta smo govorili o prihodnosti inovacij in raznolikosti v znanosti, v okviru STAkluba pa o pomenu cepljenja.

Kemijski inštitut je te dni že devetič na široko odprl svoja vrata in tako za strokovno kot splošno javnost pripravil vrsto zanimivih dogodkov. Na tednu Kemijskega inštituta je gostoval tudi projekt STAznanost, v okviru katerega smo pripravili pogovor "Prihodnost inovacij - vloga znanstveno-raziskovalne skupnosti in industrije".

Prihodnost inovacij - vloga znanstveno-raziskovalne skupnosti in industrije


Prispevek za STAznanost

Teden smo sklenili z okroglo mizo "Raznolikost v znanosti", pri kateri smo sodelovali z vsebinsko zasnovo in moderiranjem. Za oba dogodka smo zagotovili tudi neposredni spletni prenos, posnetka pa sta na voljo v arhivu video servisa STA.

Raznolikost v znanosti


Prispevek za STAznanost


V okviru STAkluba smo pripravili pogovor s tremi zdravniki o uspehu in pomenih cepljenja. Zagotovili smo pripravo in razpošiljanje vabila, vsebinsko zasnovo dogodka, moderiranje, neposredni prenos v živo in fotografiranje.

Ključne informacije o dogodku smo zbrali na posebni spletni strani:



Več o organizaciji dogodkov s podporo STA:

Zakaj za celostno organizacijo okrogle mize izbrati STA?

Kaj obsega organizacija dogodka v okviru STAkluba?

*****

Kaj nas čaka v prihodnjem tednu?

V prihodnjem tednu bo STA zagotovila neposredni spletni prenos in vodenje predstavitve projekta zMigaj in rezultatov meritev za Športnovzgojni karton na osnovnih in srednjih šolah za leto 2024. Ob tem bo na kanalih STA mogoče spremljati v živo spremljati strokovni posvet ključnih odločevalcev v zdravstvu, ki ga pripravljata Slovensko združenje bolnikov z limfomom in levkemijo, L&L in Društvo bolnikov s krvnimi boleznimi Slovenije.

Kako do nas?

Več o naših aktualnih projektih, storitvah, novostih, dogodkih in posebnih ponudbah najdete tudi na profilu STA Marketing na LinkedInu, za sodelovanje in povpraševanje pa pišite na marketing@sta.si