O-STA

Spletni upravnik - cenejše in enostavnejše upravljane spletnih vsebin

Podjetje Infobia, ki je postavilo eno najuspešnejših spletnih trgovin, Superge.si, je na trg poslalo nov produkt, imenovan Spletni upravnik, ki predstavlja spletno aplikacijo, s katere lahko podjetja, društva ali posamezniki skrbijo za osveževanje vsebin svojih spletnih strani ali portalov, brez posrednikov in brez dodatnega stroška.Namenjen je uporabnikom, ki zelo pogosto osvežujejo besedila in slikovni material na svojih spletnih straneh, pri čemer se želijo izogniti vsem posrednikom, in s tem plačilu storitve in pogosto tudi slabi ažurnosti vsebin.

Spletni upravnik je nadvse enostavno orodje, ki ga na željo naročnika pri podjetju Infobia lahko popolnoma prilagodijo potrebam uporabnikov, administracija in upravljanje pa potekata preko spletnega brskalnika. Rutinska opravila, kot so dodajanje novic, oglasnih pasic, spreminjanje vprašanj na forumu, dodajanje člankov in ostale storitve, po željah naročnika postanejo enostavno rutinsko opravilo, ki ne zahteva nobenega predznanja spletnega programiranja in oblikovanja. Pred vsako potrditvijo spremembe je na voljo možnost predogleda strani, kar izniči skrb po nepremišljeni akciji in njenih posledicah. Statistične informacije, kot so obiskanost strani, število prikazov in klikov na oglasne pasice, ter podatki o operacijskih sistemih in spletnih brskalnikih s strani računalniške opreme obiskovalcev, dodatno pripomorejo k postopnemu izboljševanju storitev in približevanju potrebam obiskovalcev.

Pri podjetju Infobia ponujajo naročnikom tri različice Spletnega upravnika, ki se razlikujejo po strukturi in naboru storitev. Prva možnost je običajen Spletni upravnik s privzeto strukturo, druga možnost predstavlja možnost širitve strukture in vsebine spletne strani glede potrebe naročnika, medtem ko predstavlja tretja možnost popolno svobodo pri izbiri strukture, vsebine in funkcionalnosti Spletnega upravnika. Spletni upravnik je enostaven za uporabo in administracijo, glede na potrebe pa je prilagojen tako za manj kot tudi za bolj zahtevne naročnike - nadgrajevati ga je mogoče skladno z rastjo obiskanosti in zahtev naročnika. Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na podjetje Infobia (www.infobia.net).