O-STA

Mobitel obudil predplačniški paket za najmlajše in poskrbel za nogometne navdušence

Ljubljana, 14. junija �- V družbi Mobitel so ponovno obudili predplačniški paket, namenjen najmlajšim uporabnikom. MobiČuk po novem vključuje mobilnik Sagem MC 3000. Poleg tega so za nogometne navdušence ponudili novi Mobi paket MobiPetelin+, z mobilnikom Alcatel OT 311, ki ima poleg rdečega pokrova še pokrov z nogometnim motivom.

MobiČuk bo prav prišel družinam oz. njenim najmlajšim članom predvsem v času počitnic, ko imajo otroci več prostega časa, gredo v kolonije, na izlete, obiščejo sorodnike ipd., stik s starši pa je zato okrnjen, pogosto vezan le na razglednice in telefonske pogovore.

MobiČuk je tokrat oblikovan v dveh različicah: prva, v mornarsko modri barvi, je namenjena fantom, druga, v rožnati s konfeti, pa puncam. Kot prvi mobilnik vsebuje vse osnovne funkcije; omogoča klepetanje, pošiljanje sporočil SMS, izbiro melodij zvonjenja in vibraklic ter hitro izbiro klicanega, opremljen je tudi z uro in datumom, s kalkulatorjem, števcem dolžine pogovorov in igricami. Preprosto in hitro upravljanje zagotavljajo meniji v slovenščini. Cena Mobipaketa MobiČuk znaša 14.900 SIT (vključno z DDV), na voljo pa je v vseh Mobitelovih centrih in pri pooblaščenih prodajalcih.

Nogometni MobiPetelin+ z mobilnikom Alcatel OT 311 je namenjen nogometnim navdušencem, saj ima poleg osnovnega pokrova z nogometnim motivom dodan še pokrov v rdeči barvi. Mobilnik omogoča hiter dostop do WAP-a kar z daljšim pritiskom na *, nastavitev velikosti pisave na

5-vrstičnem grafičnem zaslonu in preprosto upravljanje s 3-pozicijsko navigacijsko tipko (gor, dol, meni). Za 19.900 SIT (vključno z DDV) je naprodaj v vseh Mobitelovih centrih in pri pooblaščenih prodajalcih.