O-STA

Predstavitev Slovensko Katarskega združenja

Na poti k odkrivanju novih poslovnih poti in tujih trgov se je na pobudo aktivnih posameznikov, ki že delujejo na tem področju, pred kratkim ustanovilo Slovensko Katarsko združenje. Združenje se zavzema za promocijo gospodarskih in kulturnih odnosov ter povezovanje na področju športa, izobraževanja, turizma in varstva okolja med Republiko Slovenijo in Katarjem ter državami članicami Sveta za sodelovanje v Zalivu (GCC).

Z namenom informiranja slovenske javnosti o aktivnostih združenja organiziramo srečanje in prvo tovrstno predstavitev možnosti in priložnosti sodelovanja na različnih področjih med Slovenijo in Katarjem ter članicami GCC. Predstavitev bo potekala 7. 3. 2013 ob 12.30 v Srebrnem salonu Grand hotela Union v Ljubljani (Miklošičeva 1).

Na srečanje vabimo razne slovenske gospodarske in negospodarske organizacije z namenom predstavitve sodelovanja z državo Katar in drugimi državami članicami Sveta za sodelovanje v Zalivu (GCC). Na predstavitvi bodo člani predstavili vizijo delovanja združenja, načrtovane aktivnosti posameznih sekcij in njihove izkušnje sodelovanja na omenjenem področju. Na samem srečanju bodo prisotni tudi člani Črnogorskega-Bližnjevzhodnega-Katarskega društva prijateljstva in Hrvaško Katarskega združenja, ki že aktivno sodelujejo na različnih področjih s Katarjem in GCC.

Več informacij na info@sloveniaqatar.com ali na telefonski številki +386 31 654 763.

Vabljeni!

Člani Slovensko Katarskega združenja