O-STA

Kako poslovati s Katarjem - poslovni seminar "Business Road to Qatar"

Poznavanje kulture države, v kateri nameravamo poslovati, je ključnega pomena pri uspešni izvedbi posla. Ko želimo sodelovati s katarskimi družbami, posamezniki, je izjemno pomembno, da se seznanimo z osnovami islamske kulture, s poslovnim bontonom, možnostmi odprtja podjetja v Katarju in lansiranja produktov/storitev na katarski trg ter z zaščito intelektualne lastnine.

V ta namen SPIRIT Slovenija, javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma v sodelovanju s Slovensko Katarskim združenjem organizira poslovni seminar "Kako poslovati s Katarjem - Business Road to Qatar ".

Seminar je namenjen podjetjem, ki imajo interes poslovati v Katarju in bo potekal v petek, 24. maja 2013 v Kongresni dvorani v Kristalni palači v Ljubljani s pričetkom ob 9.00.

Cilj seminarja je pripraviti in informirati slovenske poslovne subjekte, arhitekte in druge organizacije na poslovanje v Katarju in predstaviti nešteto možnosti, ki jih ponuja eno izmed najuspešnejših gospodarstev na svetu.

Na seminarju bosta ugledna strokovnjaka iz Katarja, g. Malik Al- Kammaz, Saba & Co. in g. Badih J. Touma, MZ & Partners predstavila prednosti sodelovanja in kulturo poslovanja s to bogato arabsko državo. Predavatelja bosta skozi praktične primere predstavila načine in možnosti poslovanja v Katarju, pojasnila, kateri izzivi čakajo slovenske poslovne subjekte pri odpiranju podjetja in drugih načinih sodelovanja ter katarske načrte za prihodnost, še posebej v gradbeništvu. Poleg tega bo imam, g. Sead Karisik, udeležence seznanil tudi s posebnostmi islamske kulture in z običaji, ki jih je dobro poznati, če želimo uspešno poslovati v arabskem svetu.

Dogodek bosta odprla veleposlanica Arabske Republike Egipt, Nj. E. Heba Sidhom in v.d. direktorja SPIRIT, javne agencije Republike Slovenije, g. Boštjan Skalar.

Kotizacije za seminar ni. Število mest je omejeno.

Program

Vabilo

Vabimo vas, da si ta dan rezervirate za začetek ali nadgradnjo vaših poslovnih možnosti na perspektivnem trgu. Prosimo vas, da nam svoj interes za udeležbo potrdite preko spletne prijavnice , najkasneje do 17. maja 2013. Po uspešno opravljenih prijavi, boste prejeli potrditev na vaš e-mail naslov.

Več na spletni strani: www.sloveniaqatar.com in na info@sloveniaqatar.com.

Slovensko Katarsko združenje