O-STA

Ukrajinska delegcija v družbi Gostol - Gopan

Na povabilo Gostol - Gopana iz Nove Gorice je v času od 20. do 23. junija na Goriškem delegacija ukrajinskih direktorjev največjih pekarn. V podjetju jim bodo skušali predstaviti podjetje, proizvodni program, sposobnosti podjetja in testiranje enega največjih projektov letošnjega leta, ki ga dokončujejo za avstrijskega kupca.

Od včeraj se na obisku v družbi Gostol - Gopan (Nova Gorica) mudi delegacija direktorjev največjih ukrajinskih pekarn. V goste so prišli na povabilo Gostol - Gopana. V podjetju so jih povabili z namenom, da si dodatno utrdijo položaj na že dobro zgrajenem ukrajinskem trgu. Ob enem pa bodo izkoristili in gostom predstavili testiranje projekta pod delovnim imenom FIBRO. Gre namreč za projekt posodabljanja pekarne v Avstriji, za katerega bo kupec plačal okoli 1,5 mio EUR. Projekt je v zadnji fazi pred dobavo kupcu in ga v proizvodnih halah Gostol - Gopan testirajo.

Ukrajinskim gostom bodo v Gostol - Gopanu petek namenili za predstavitev podjetja, proizvodnega programa, skratka srečanje bo potekalo na poslovni ravni. Zanimivo je tudi, da je Gostol - Gopan zelo dobro poznan med ukrajinskimi pekarnami in da je prav ta trg v vzponu. Od 18 povabljenih direktorjev pekarn, katere v povprečju napečejo preko 80.000 kg kruha dnevno, se je vabilu odzvalo kar 15 direktorjev. Gostom so v podjetju poleg poslovnega srečanja pripravili tudi zanimiv program. Želijo jim pokazati nekatere lepote Slovenije