O-STA

Viber prinaša brezplačne SMS-e in klice na telefonih z operacijskim sistemom Windows 8

2. aprila 2013, 17:01 UTC

Viber izdal novo verzijo za mobilni operacijski sistem Windows; aplikacija podpira brezplačno pošiljanje sporočil in glasovne klice za telefone z najnovejšim mobilnim operacijskim sistemom Windows

LONDON--(BUSINESS WIRE)-- Viber (www.viber.com), vodilna komunikacijska platforma za brezplačno pošiljanje sporočil SMS in klice v visoki ločljivosti, je danes napovedala izdajo aplikacije Viber za Windows Phone 8. Verzija prinaša Viberjevo brezplačno pošiljanje sporočil in glasovne klice za telefonske naprave z najnovejšo in najnaprednejšo generacijo Windowsovega mobilnega operacijskega sistema.

Verzija Viber za Windows Phone 8 prinaša "domač" vmesnik, ki je posebej prirejen za naprave

z operacijskim sistemom Windows Phone. Ključni funkciji sta domačen uporabniški vmesnik za klice in podpora za ploščice Windows Phone, ki uporabnikom omogoča, da vidijo zadnja sporočila in druge informacije na svojem domačem zaslonu.

Ostale pomembne funkcije nove različice vključujejo:

  • brezplačni klic s HD kakovostjo zvoka
  • brezplačno pošiljanje tekstovnih in slikovnih sporočil
  • deljenje fotografij neposredno iz foto galerije vaše naprave
  • povezovanje s prijatelji v skupinskih pogovorih z do 40 udeleženci
  • s prijatelji lahko v sporočilih delite podatke o svoji lokaciji
  • pripenjanje najljubših pogovorov na domači zaslon
  • zaklepanje zaslonskih sporočil
  • podpira 30 jezikov

"Eden naših najpomembnejših ciljev je podpora mnogovrstnim platformam, kar našim uporabnikom omogoča, da dosežejo vse svoje prijatelje in kontakte, ne glede na to, kakšen mobilni operacijski sistem uporabljajo," je dejal Vibrov izvršni direktor Talmon Marco. "Podpora za Windows Phone 8 je ključni element naše strategije in navdušeni smo, da bo Viber sedaj na voljo na vse daljšem seznamu naprav z Windows 8."

Aplikacijo si lahko prenesete z naslova: http://www.viber.com/windowsphone

O Vibru:

Platformo Viber razvija Viber Media, podjetje, ki je pionir na področju mobilnih sporočil in telefonije preko internetnega protokola (VoIP). Viber omogoča brezplačno povezovanje vsakomur po svetu. Vibrovi uporabniki lahko pošiljajo SMSe, slikovna sporočila, delijo podatke o lokaciji kjerkoli po svetu in brezplačne klice v visoki ločljivosti na napravah z operacijskimi sistemi iPhone®, Android™, Blackberry®, Windows Phone, Symbian, Nokia S40 in Bada prek omrežij 3G/4G ali WiFi. Viber, ki ima več kot 175 milijonov uporabnikov v 193 državah, stalno uvaja novosti in nove platforme ter dodaja nove zabavne funkcije, kot so nalepke in čustveni simboli.

Več na:

https://www.facebook.com/viber

https://twitter.com/viber

# # #

Kontakti:

Viber Media:
Blonde 2.0 for Viber
Jonah Balfour, +972-3-6771133 (Office)
Jonah@blonde20.com

Vir: Viber


Distribuira Business Wire

To sporočilo si je mogoče ogledati na spletu v angleščini na:
http://www.businesswire.com/news/home/20130402006598/en