O-STA

Dnevi LTE v Telekomovih centrih se nadaljujejo

Ljubljana, 8. aprila - V Telekomovih centrih nadaljujejo z dnevi LTE, ki potekajo vse do 14. maja 2013, in sicer izmenično po vsej Sloveniji. Dnevi LTE uporabnikom prinašajo osebno izkušnjo omrežja in ponudbe Mobitel LTE/4G, tako da se lahko sami prepričajo o prednostih, ki jih prinaša še hitrejši prenos podatkov v mobilnih omrežjih. Doslej so bili že v vseh treh Telekomovih centrih v Ljubljani in pretekli vikend v mariborskem Europarku. Danes, 8., in jutri, 9. aprila, se nadaljujejo v centru na Partizanski v Mariboru. Konec tedna, 11. in 12. aprila, bo Telekom Slovenije LTE predstavil v svojem centru v Celju.

Dnevi LTE v Telekomovih centrih uporabnikom v posebnih LTE-kotičkih nudijo dodatno priložnost, da se seznanijo z različnimi prednostmi, ki jih prinašajo sodobne telekomunikacijske tehnologije in najnovejša ponudba Telekoma Slovenije Mobitel LTE/4G. Le-ta je uporabnikom mobilnih storitev na voljo od 21. marca, in sicer kot dodatna storitev v okviru obstoječega naročniškega razmerja ali podatkovni paket Internet LTE/4G oz. Internet LTE/4G poslovni. Posebnost ponudbe Mobitel LTE/4G je v tem, da z uporabo mobilnega omrežja nove generacije, ki omogoča bistveno višje prenosne hitrosti in zmogljivosti, nadgrajuje uporabniško izkušnjo multimedijskih in interaktivnih storitev, kot so prenos videoposnetkov visoke ločljivosti in 3D-vsebin, ter izjemno zmogljivo mobilno širokopasovno povezljivost, ki je ključna za storitve v oblaku, M2M ("machine-to-machine"), "on-line gaming" in Internet stvari (Internet of Things). Z Mobitel LTE/4G bodo tudi uporabniki, ki se sicer na tehnologije ne spoznajo, opazili bistveno hitrejše delovanje aplikacij ter boljšo odzivnost mobilnih naprav, ki v ničemer ne zaostaja za uporabniško izkušnjo pri uporabi telekomunikacijskih storitev prek kabelske povezave na osebnem računalniku.

Kdaj bo potekala predstavitev LTE v naslednjih Telekomovih centrih po posameznih krajih lahko uporabniki spremljajo tudi preko objav na spletnem mestu družbe www.telekom.si. Več informacij o ponudbi Mobitel LTE/4G Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si in www.mobitel.si.