O-STA

Znana prva nagrajenca nagradne igre E-račun ali skupni račun

Datum: 18. april 2013

Ljubljana, 18. aprila - Nagradna igra Telekoma Slovenije, ki spodbuja uporabo okolju bolj prijaznih računov, je z električnim kolesom razveselila prva nagrajenca. Nagrado sta v Telekomovem centru Citypark prejela Gregor Zupančič iz Ljubljane in Tomaž Juteršek iz Kamnika. Naslednje nagradno žrebanje, s katerim bosta električno kolo prejela nova nagrajenca, bo 14. maja.

V sredo, 17. aprila, sta Gregor Zupančič in Tomaž Juteršek, nagrajenca nagradne igre E-račun ali skupni račun, v Telekomovem centru Citypark v Ljubljani prejela vsak svoje električno kolo. Nagrado jima je izročila vodja centra Vesna Petrović Žargi. Z nagradno igro E-račun ali skupni račun Telekom Slovenije nagrajuje vse naročnike, ki se odpovedo računu v papirnati obliki in namesto le-tega naročijo E-račun ali skupni račun za storitve Mobitel, SiOL oziroma fiksne telefonske storitve. S tem prispevajo k manjšemu številu izdanih tiskanih računov in spodbujajo okolju bolj prijazno e-poslovanje. Telekom Slovenije je sicer nagradno igro za naročnike E-računa izpeljal že leta 2011 oziroma 2012, kot družbeno angažirano podjetje pa se je odločil, da jo z namenom spodbujanja uporabe sodobnih plačilnih metod in okolju prijaznega poslovanja v letošnjem letu ponovi. Tokrat lahko v nagradni igri poleg prejemnikov E-računa sodelujejo tudi naročniki skupnih računov Telekoma Slovenije.

Vsi naročniki, ki bodo do konca junija sodelovali v nagradni igri, v zahvalo prejmejo ekološko nakupovalno vrečko, hkrati pa se uvrstijo v nagradno žrebanje za glavno nagrado, električno kolo LMTDF-06L. Vse, kar morajo za sodelovanje v nagradni igri storiti, je, da ustrezno izpolnijo obrazec za naročilo E-računa oz. skupnega računa za storitve ali spletni obrazec nagradne igre, ki ga najdejo na spletnem mestu družbe v zavihku Zasebni uporabniki, Storitve, E-račun oz. v sklopu Nagradne igre. V nagradni igri lahko sodelujejo tudi uporabniki, ki so na E-račun oz. skupni račun že naročeni.

Nagradno žrebanje poteka vsak mesec, z električnim kolesom sta ob vsakem žrebanju obdarjena po dva nagrajenca, skupno pa bo podarjenih osem električnih koles.

Več informacij o nagradni igri je skupaj s pravili in pogoji sodelovanja objavljeno na www.telekom.si.

Telekom Slovenije, d. d.

Služba za odnose z javnostmi