O-STA

Maja se nadaljujejo dnevi LTE v Telekomovih centrih

Datum: 6. maj 2013

Ljubljana, 6. maja - V Telekomovih centrih se nadaljujejo dnevi LTE, ki potekajo izmenično po vsej Sloveniji ter uporabnikom prinašajo osebno izkušnjo omrežja in ponudbe Mobitel LTE/4G. Tako se lahko sami prepričajo o prednostih, ki jih prinaša še hitrejši prenos podatkov v mobilnih omrežjih, in se seznanijo z različnimi možnostmi Mobitelove ponudbe. Dnevi LTE bodo maja na voljo v štirih Telekomovih centrih, in sicer danes in jutri v Murski Soboti, v sredo in četrtek v Postojni ter v petek in soboto v Slovenj Gradcu. Iztečejo se prihodnji teden v ponedeljek in torek (13. in 14. maja) v Telekomovem centru v Luciji.

Dnevi LTE v Telekomovih centrih obiskovalcem predstavljajo različne prednosti, ki jih prinašajo sodobne telekomunikacijske tehnologije in najnovejša ponudba Telekoma Slovenije Mobitel LTE/4G. Le-ta je uporabnikom mobilnih storitev na voljo od 21. marca, in sicer se lahko uporabniki odločijo za dodatno storitev v okviru obstoječega naročniškega razmerja ali poseben podatkovni paket Internet LTE/4G oziroma Internet LTE/4G poslovni. Pomembna prednost ponudbe Mobitel LTE/4G je mobilno omrežje nove generacije, ki omogoča bistveno višje prenosne hitrosti in zmogljivosti, s čimer uporabniško izkušnjo nadgrajuje na raven, primerljivo z uporabo telekomunikacijskih storitev prek kabelske povezave na osebnem računalniku. Ponudba Mobitel LTE/4G tako uporabnikom prinaša bistveno hitrejše delovanje aplikacij ter boljšo odzivnost mobilnih naprav, s tem pa tudi nemoteno uporabo multimedijskih in interaktivnih storitev ter izjemno zmogljivo mobilno širokopasovno povezljivost, ki je ključna za storitve v oblaku, M2M ("machine-to-machine"), "on-line gaming" ter Internet stvari (Internet of Things).

Razpored LTE dni v Telekomovih centrih po posameznih krajih uporabniki najdejo tudi na spletnem mestu družbe. Več informacij o ponudbi Mobitel LTE/4G Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si ali www.mobitel.si.

-###-