O-STA

NLB plačilne kartice ponujajo nakupe na obroke

Plačilne kartice so postale nepogrešljive spremljevalke sodobnega vsakdana, saj so vedno pri roki in enostavne za uporabo. Glede na vedno večje potrebe strank, v NLB ponujamo storitev NLB Nakupi na obroke.

Imetniki z NLB Plačilnimi karticami MasterCard, Visa in Karanta lahko kupujejo na dva do dvanajst enakih obrokov že na več kot 3000 prodajnih mestih po vseh Sloveniji. Nabor trgovcev je zelo pester (Hervis, Big Bang, GA  gospodinjski aparati, Comshop, Zlatarne Celje, megamarketi Interspar in izbrane trgovine Spar, Kompas in številni drugi). Seznam, kjer lahko po regiji ali dejavnosti poiščete konkretno prodajno mesto, si lahko ogledate na www.nlb.si/nakupi-na-obroke-prodajna-mesta.

Za nakup na obroke se lahko imetniki naštetih kartic enostavno odločijo kar na prodajnem mestu, brez dodatnih stroškov, obresti in dokumentacije. Prodajna mesta s to ponudbo so označena z nalepko NLB Nakupi na obroke. Višina nakupa je odvisna od višine neporabljenega limita na NLB Plačilni kartici, s katero bo opravljen nakup.