O-STA

Z vami že druga številka EuroBasket 2013 Magazina!

Ljubljana - Drage ljubiteljice in ljubitelji košarke, ekipa EuroBasketa 2013 vam z veseljem sporoča, da je v mesecu juniju izšla še druga številka digitalnega in interaktivnega EuroBasket 2013 Magazina v slovenskem in angleškem jeziku, ki ste jo pretekli mesec v premierni številki odprtih rok sprejeli.

Tako kot vedno, si boste tudi v prihodnjem mesecu lahko čas v nestrpnem pričakovanju prvenstva krajšali ob prebiranju novosti s področja organizacije največjega športnega dogodka v zgodovini samostojne Slovenije, novic iz sodelujočih reprezentanc, Lipkovih dogodivščin, kakor tudi veliko zanimivih dejstev o EuroBasketu, za katere še niste slišali.

V posebni rubriki o ambasadorjih, vam tokrat ponujamo zgodbo vedno hvaležnega sogovornika Petra Vilfana, ki je govoril tudi o Charlesu Barkleyju, preberete pa si lahko tudi več o nekoliko nenavadni poti slovenskega nogometnega reprezentanta Boštjana Cesarja do nogometnih zvezd. Da, tudi on se je nekoč ukvarjal s košarko.

Vse to in še več si lahko ogledate TUKAJ. Srčno upamo, da vam bo ponudil vsaj toliko bralnih užitkov, kot prva številka in, da ga boste z veseljem delili naprej svojim prijateljem ter vsem ostalim preko kanalov družabnih omrežjih ter tako tudi sami dodatno prispevali k promociji velikega dogodka.