O-STA

V Letnem Kinu City bodo na ogled kar štiri predpremiere

Med 17. in 22. julijem vam bo že četrto leto zapored poletne večere popestril Letni Kino City, ki bo postavljen na igrišču za odbojko na mivki v Vodnem mestu Atlantis. Obiskovalci si bodo tako lahko v šestih zaporednih poletnih večerih ogledali šest uspešnic, od tega kar štiri filmske predpremiere - R.I.P.D, Purge, Despicable Me 2 in World's End.

V šestih dneh se bodo v Letnem Kinu City zvrstile naslednje filmske uspešnice: World's End (17. julij), Despicable Me 2 (18. julij), Purge (19. julij), World War Z (20. julij), Fast and Furious 6 (21. julij) in R.I.P.D (22. julij).

Posebnost Letnega Kina City je v tem, da si lahko obiskovalci filmske uspešnice ogledajo z brisač in ležalnikov na peščeni plaži ali pa s sedišč na tribuni odbojkarskega igrišča Vodnega mesta Atlantis. Skupno Letni Kino City sprejme prek 400 obiskovalcev.

Vstopnice za ogled filmskih predstav so na voljo na prodajnih mestih Koloseja Ljubljana; cena vstopnice je 5 evrov. V primeru slabega vremena bo možno kupljeno vstopnico zamenjati za poljubni film na sporedu v Koloseju Ljubljana.

Filmsko dogajanje bo spremljal bogat spremljevalni program s številnimi nagradnimi igrami.

Predstave se bodo pričele ob 21:30 uri.

Dodatne informacije:

BTC d.d., Miha Mermal mag., samostojni komercialist; tel.: 01 585 13 35, e-pošta: miha.mermal@btc.si