O-STA

Kyocera Cloud Connect - tiskajte in dostopajte do svojih dokumentov kjerkoli ste

Ljubjana, 29.7.2013 - Kyocera Document Solutions, eno vodilnih svetovnih podjetij za rešitve upravljanja z dokumenti, je predstavilo novost v svojem prodajnem programu. Cloud Connect je program, ki omogoča skeniranje z naprave v oblak in tiskanje iz oblaka na napravo preko storitev, ki jih ponujajo Evernote in Google Drive, kot tudi neposredno preko nadzorne plošče Kyocerinih večopravilnih naprav, ki podpirajo platformo HyPAS.

Cloud Connect omogoča nemoteno povezavo med oblakom in vašimi datotekami. Še posebej pomembno pa je, da ponuja enostaven dostop do vaših dokumentov, kjerkoli in kadarkoli, z uporabo nadzorne plošče Kyocerinih večopravilnih naprav* - uporaba osebnih računalnikov, tablic ali pametnih telefonov ni več potrebna. Cloud Connect je sestavni del odprte platforme Kyocera HyPAS, zato ni presenetljivo, da delovni tokovi potekajo gladko in nemoteno. HyPAS je oblikovan za optimizacijo Kyocerinih nagrajenih večopravilnih naprav, z uporabo prilagojenih in integriranih programskih rešitev, ki poenostavljajo zapletene delovne tokove dokumentov.

Uporabniki se lahko neposredno, iz na dotik občutljivih nadzornih plošč Kyocerinih večopravilnih naprav, prijavijo, naložijo skenirane dokumente, ali jih shranijo na svoj račun v storitvah Google Drive ali Evernote. In obratno, kadar uporabnik potrebuje katerikoli izpis dokumenta, shranjenega v formatih, ki vključujejo JPEG, PDF in TIFF, ga lahko stiska neposredno na Kyocerini napravi. Dokumente je možno enostavno poiskati, z iskanjem po etiketah (tag-ih) ali vsebini označeni z zvezdicami, kakor tudi z iskanjem po ključnih besedah. Uporaba osebnih računalnikov, mobilnih naprav, prenosnih shranjevalnih enot, kakor tudi prenašanje izpisov na papirju, ni več potrebna.

"Storitve v oblaku so vse bolj priljubljene in naši uporabniki pričakujejo povezljivost in združljivost. Cloud Connect dokazuje našo predanost zagotoviti naših strankam najenostavnejše rešitve za tiskanje, ki so v skladu z njihovim vse bolj mobilnim poslovnim slogom. Vaši pomembni podatki gredo vedno in povsod z vami!" je izjavila Sabine Nobel, Software Product Manager v podjetju Kyocera Document Solutions Europe.

Cloud Connect je brezplačen program, ki ga lahko prenesete s spletne strani www.kyoceradocumentsolution.eu.

* Seznam naprav, ki so združljive s Cloud Connect najdete na www.kyoceradocumentsolution.eu.

###

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions sodi med vodilna svetovna podjetja s področja pisarniških dokumentnih rešitev. Ponudba izdelkov in storitev obsega tiskalnike ECOSYS, zanesljive večnamenske sisteme, visokokakovostni potrošni material in obsežno ponudbo programskih rešitev ter upravljanih dokumentnih storitev (Managed Document Services, MDS). Kyocera Document Solutions nudi inovativne izdelke, ki gradijo na temelju komponent z dolgo življenjsko dobo. Prednosti za stranke vključujejo nizke skupne stroške lastništva in visoko učinkovitost v vseh delovnih okoljih. Njena ponudba rešitev in enota Managed Document Services pomagata strankam znižati stroške in vpliv na okolje ter sočasno izboljšati učinkovitost in zanesljivost vsakodnevnih poslovnih procesov. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.eu.

Kyocera Document Solutions je podružnica v popolni lasti korporacije Kyocera Corporation, ki je leta 2009 obeležila 50. obletnico obstoja. Kyocera, ki se na seznamu največjih javnih družb na svetu, Global 2000 revije Forbes, uvršča na 492. mesto, je vodilni proizvajalec visokotehnološke keramike, elektronski komponent, solarnih celic in elektronske pisarniške opreme. Kyocerina dolgoročna strategija je usmerjena v poslovanje, ki podpira telekomunikacije, obdelavo informacij, zaščito okolja in ohranitev kakovosti življenja.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.


Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Faks: (01) 5484 819
E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si