O-STA

print24 zmagovalec tekmovanja za najboljšo spletno tiskarno

Testiranje so izvedli pri organizaciji ausgezeichnet.org.

RADEBEUL, Nemčija - (BUSINESS WIRE) - Na neodvisnem testiranju spletnih tiskarn je print24 v vseh kategorijah prejel oceno ZELO DOBRO, kar je najvišja možna ocena. Ocenjevali so pojavljanje podjetja v socialnih medijih, upoštevanje mnenja strank, kvaliteto storitev ter primerjavo cen in storitev.

S svojima močnima znamkama www.print24.com in www.easyprint.si je spletna tiskarna dosegla čarobni mejnik več kot četrt milijona podpornikov na Facebooku.

Rezultate testiranja najdete na: http://bit.ly/p24testbericht

print24 je del korporacije unitedprint.com SE - ene vodilnih spletnih tiskarn v Evropi. Podjetje svojim strankam ponuja visoko kakovostne letake, posterje, razglednice, brošure, vizitke, pisemske glave in še veliko drugega; vse v najkrajšem možnem času dostave in po najnižjih cenah. Več kot 700 zaposlenih je nenehno v pogonu in uporablja najnovejšo tehnologijo. Proizvodnja se odvija na površini več kot 10.000 kvadratnih metrov na lokacijah v več ko 26 državah po vsem svetu - v Avstriji, Belgiji, Braziliji, Kanadi, na Kitajskem, Češkem, Danskem, Finskem, v Franciji, Nemčiji, Grčiji, na Madžarskem, Irskem, v Italiji, Luksemburgu, na Nizozemskem, Norveškem, Poljskem, Portugalskem, Slovaškem, v Sloveniji, Španiji, na Švedskem, v Švici, Veliki Britaniji in v ZDA.

Originalno besedilo tega sporočila v izvornem jeziku je njegova uradna verzija. Prevodi so le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvornim besedilom, ki je edina verzija s pravno težo.


Kontakt

unitedprint.com SE
Maria Lehmann
Social Media Specialist
Social Media Marketing
www.unitedprint.com
maria.lehmann@unitedprint.com
Telefon +49-351-27225388
Telefax +49-351-65633500

Vir: print24

Sporočilo za javnost si lahko ogledate na:
http://www.businesswire.com/news/home/20130805005453/en/print24-Winner-Online-Printer-Competition