O-STA

Print24 postavil nov četrtletni rekord

Vodilni na evropskem trgu v 2011 beleži nadaljnjo rast

DRESDEN, Germany--(BUSINESS WIRE)- Spletna tiskarna print24 (http://www.print24.com) je zaključila tretje četrtletje 2011 z novim prodajnim rekordom. Vodilna družba v lasti unitedprint.com SE je ponovno zabeležila visoko, dvomestno rast prodaje.

Inovacije in izboljšave v teku

Cela paleta inovacij in izboljšav, ki jih je podjetje uspešno vpeljalo v tretjem četrtletju, je bila ključna za ta uspeh. Eden izmed tovrstnih primerov je bilo skrajšanje dostavnega časa po Evropi za do tri dni. Vodilno evropsko podjetje na trgu neposrednega tiska s spleta v zadnjem četrtletju 2011 načrtuje dodatno skrajšanje dostavnih rokov za svoje stranke. Na ta način bo print24 postal vodilna spletna tiskarna v Evropi. Print24 je v tretjem četrtletju prav tako sledil svoji agresivni cenovni strategiji, kar pomeni, da so lahko stranke tedensko koristile tri popuste.

Individualni posebni formati

Vpeljava možnosti izbire individualnih posebnih formatov (na zahtevo številnih strank) je bila izjemno uspešna. Od začetka septembra print24 kot edina spletna tiskarna nudi individualne formate v skladu z željami strank.

Kupci bolj zadovoljni kot kdajkoli

Rezultati zadnjega četrtletja potrjujejo pravilnost strategije podjetja, ki se je namesto na dragih oglaševalskih kampanjah odločilo graditi na lastnih dosežkih. Z odličnimi storitvami na vseh področjih dejavnosti podjetja je print24 dosegel rekodno stopnjo zadovoljnosti med svojimi strankami. Kar 97% strank bi spletno tiskarno priporočilo še drugim. "Medtem ko drugi mečejo proč velike vsote denarja za drago oglaševanje in zapravljajo energijo za povečevanje vidnosti v javnosti, mi vlagamo v prvovrstne storitve za naše kupce, kot so najnižje cene, najboljša kvaliteta, najhitrejši dostavni čas, inovativne izboljšave in izvrstne storitve z najvišjo stopnjo zadovoljstva strank."

Vlaganje v zaposlene in tehnologijo

Poleg milijonov, ki jih je podjetje do sedaj že vložilo, do konca leta načrtuje nove pomembne investicije v najnovejšo tehnologijo. Skladno s temi načrti podjetje neprestano povečuje število zaposlenih, pri čemer je število novo zaposlenih v zadnjih 12 mesecih krepko preseglo 100. Podjetje načrtuje prodajo v vrednosti 100 milijonov evrov in povečanje števila zaposlenih na 1000. Glede na zadnje prodajne napovedi, se cilj zdi čedalje bolj dosegljiv.

Kontakti

print24
David Gornickel
david.gornickel@unitedprint.com
Tel. +44-20-86019315

Vir: print24