O-STA

print24 s programom posebnih formatov

Spletna tiskarna omogoča individualna naročila za specifične formate

DRESDEN, Nemčija - Stranke lahko odslej pri spletni tiskarni print24 oddajo naročilo za posebne formate. Potrebno je zgolj vnaprej predložiti določila za specifični format in print24 izvede ter odpošlje naročilo hitro in zanesljivo kot običajno. Podjetje je s tem korakom pridobilo edinstveno prodajno prednost, saj je edina spletna tiskarna, ki omogoča individualna naročila za specifične formate. Doslej so se stranke za takšna naročila morale obrniti na tradicionalne tiskarne.

Print24 to možnost omogoča za številne izdelke v svoji ponudbi. Tako je moč nalepke, pisarniški papir, brošure in kataloge, letake, koledarje, posterje, razglednice, prospekte, beležnice in vizitke izdelati v kakršni koli velikosti znotraj minimalnih omejitev. Stranke se lahko zdaj odločajo za popolnoma nove variacije izdelkov. Nič več niso omejene na standardne formate in lahko pozornost nase pritegnejo z individualno prirejenim in inovativnim materialom za oglaševanje.

O podjetju print24

Podjetje print24 je del unitedprint.com, ki je vodilno evropsko podjetje na področju spletnega tiskarstva. Strankam zagotavlja visoko kakovostne letake, posterje, razglednice, prospekte, vizitke, pisarniški papir in veliko drugega, vse to pa z najhitrejšim časom dostave in po najnižjih cenah.

Več informacij o print24 ter izdelkih in storitvah podjetja je na voljo na spletni strani http://www.print24.com

Kontakt:

print24

David Gornickel

david.gornickel@unitedprint.com

Tel. +44-20-86019315

Vir: print24