O-STA

EuroBasket 2013 Magazin odslej tudi v Trafiki

Ljubljana, 8. avgust 2013

Da bi bila dostopnost do uradnih glasil EuroBasketa 2013 še večja in bolj enostavna, so organizatorji EP-ja poskrbeli tudi tako, da bosta EuroBasket 2013 Magazin in uradni program prvenstva na voljo tudi na mobilnih telefonih in tablicah.

Vse številke EuroBasket 2013 Magazina so odslej na voljo tudi preko mobilne aplikacije Trafika, ki je na voljo za operacijska sistema iOS ter Android. Kot preko ostalih kanalov, na katerih je dostopen, bo Magazin seveda za vse ljubitelje košarke tudi prek mobilnih telefonov na voljo brezplačno in ga boste lahko brali tudi, ko ne boste priklopljeni na internet.

Konec meseca bo na isti aplikaciji (poleg tega pa tudi v tiskani obliki) na voljo tudi uradni program prvenstva, imenovan EuroBasket 2013 Event Guide, ki združuje tako vse obsežne podatke o posameznih košarkarjih, predstavitve sodelujočih ekip, zgodovino najpomembnejšega evropskega reprezentančnega tekmovanja, kakor tudi številne zanimivosti v povezavi s samo organizacijo dogodka na naših tleh. Lahko boste tako izvedeli več o ambasadorjih EuroBasketa, prostovoljcih in še marsičem drugem. Manjkale ne bodo niti številne uporabne informacije za obiskovalce tekem EuroBasketa.