O-STA

Izid mobilne aplikacije EuroBasketa 2013

Ljubljana, 29. avgust 2013

Na mobilnih napravah na voljo aplikacija EuroBasketa 2013 in uradni priročnik - Event Guide

Ljubljana - Od danes naprej sta preko mobilnih naprav sistemov Android in iOS na voljo uradna aplikacija EuroBasketa 2013 ter 252 stranski Event Guide.

V uradni aplikaciji "EuroBasket 2013 Official App" boste vsi ljubitelji košarke lahko dostopali tako do rezultatov tekem EuroBasketa 2013 v živo, kot tudi statistik ter raznoraznih uporabnih informacijah, namenjenih obiskovalcem največjega letošnjega košarkarskega dogodka v Evropi, od opisa prizorišč, pomembnih lokacij v mestih, kjer bo EuroBasket 2013 potekal, pa vse do kotičkov za zabavo. Preko aplikacije boste lahko sodelovali tudi v številnih interaktivnih igrah. Aplikacija je na voljo brezplačno za vse uporabnike mobilnih naprav z operacijskima sistemoma Android in iOS.

Aplikacijo EuroBasket 2013 Official si lahko prenesete tukaj:

Na voljo tudi Event Guide

Za vse ljubitelje košarke je zdaj na voljo tudi EuroBasket 2013 Event Guide. V njem najdete v podrobnosti predstavljena vsa moštva in igralce, skupaj z njihovimi statistikami s prejšnjih prvenstev, zgodovino tekmovanja, vse medsebojne dvoboje vseh ekip v zgodovini tekmovanja, številne zanimivosti, uporabne informacije organizacije prvenstva, predstavitve občin in ostalo. EuroBasket 2013 je nepogrešljivo čtivo za vse ljubitelje košarke.

Vsi, ki si ga bodo želeli zagotoviti za svoje mobilne naprave, ki uporabljajo operacijski sistem Android ali iOS, si ga bodo lahko kupili v mobilni aplikaciji Trafika za simbolično ceno 4,49 €, medtem ko bo v tiskani obliki publikacija na voljo v Intersportovih trgovinah v vseh dvoranah, kjer se bo odvijal EuroBasket, za ceno 5 €.

Aplikacijo Trafika si lahko prenesete tukaj: