O-STA

Septembrski EuroBasket 2013 Magazin

Ljubljana, 2. september 2013

Izšla posebna "prvenstvena" številka EuroBasket 2013 Magazina

Ljubljana - Dan pred začetkom največjega športnega dogodka v zgodovini samostojne Slovenije je izšla tudi posebna septembrska številka EuroBasket 2013 Magazina, ki je posebna tudi zaradi svoje vsebine.

V tokratni številki si lahko preberete obširne intervjuje s tremi zvezdniki EuroBasketa 2013, Špancem Josejem Calderonom, Srbom Nenadom Krstićem ter Slovencem Goranom Dragićem. V čas, ko so pokorili celotni svet sredi ljubljane v dvorani Tivoli, so se s pripovedmi vrnili člani zlate generacije jugoslovanske košarkarske reprezentance. Ekskluzivno je za EuroBasket 2013 Magazin v mega intervjuju spregovoril tudi Ranko Žeravica, selektor takratnega moštva.

Oglejte si tudi pisano foto ter video reportažo prvega košarkarskega turnirja na slovenskem morju, v katerem so se 300 metrov od koprske obale med seboj pomerile selekcije legend hrvaške, italijanske ter slovenske košarke.

Poleg razporeda tekem, programov navijaških con v vseh štirih mestih in številnih ostalih novic, vam tokrat preko statistike ponujamo tudi vpogled v zgodovino EuroBasketov ter še marsikaj drugega.

Vsekakor gre za publikacijo vredno vašega časa, ki vam bo ponudila ogromno bralno-košarkarskih užitkov. Do nje lahko dostopate preko mobilnih naprav, če ste lastnik takšne, ki se poganja preko operacijskih sistemov Android ali iOS, ali pa preko spletnega naslova www.kzs.si/magazin.