O-STA

Eurobasket2013: 9. september tekma Poljska-Slovenija in druzenje v navijaski coni na Krekovem trgu z kulinaricnim programom

Spoštovani,

V ponedeljek, 9. septembra 2013, Veleposlaništvo Republike Poljske vabi vse športne navdušence (in seveda tudi vse ostale, ki imate radi dobro vzdušje) na druženje v navijaški coni na Krekovem trgu v Celju.

Od 12. ure naprej bomo na posebej označeni stojnici poskrbeli za bogato gradivo o Poljski, v večernih urah pa smo za vas v sodelovanju s Poljsko turistično organizacijo in družbo Eurolot pripravili tudi zanimive nagrade in pokušino izvrstne poljske kulinarike.

Na Krekovem trgu v Celju bo prav ta dan obiskovalcem na voljo turistično-informacijska točka, kjer bodo navijači in drugi obiskovalci mestne navijaške cone lahko dobili vse turistične in splošne informacije o Poljski.

Še posebej pa vljudno vabljeni v večernih urah, ko se boste lahko okrepčali s tradicionalno poljsko specialiteto. Na voljo vam bodo odlični, sveži poljski pierogi. Preprosti recepti, številne možnosti priprave in vrhunski užitek!

Za vse, ki dobro poznate zemljepis in zgodovino, pa je družba Eurolot pripravila še presenečenje. Med obiskovalci, ki bodo pravilno odgovorili na nagradno vprašanje, bomo izžrebali 2 letalski vozovnici za Varšavo!

Resnično upamo, da se vidimo!

Veleposlaništvo Republike Poljske

Bežigrad 10, 1000 Ljubljana, Slovenia

Phone: +386 1 436 47 12, Fax: +386 1 436 25 21 int. 121

www.lublana.msz.gov.pl

Polish Embassy in Ljubljana: Twitter