O-STA

NLB prilagodila ponudbo varčevanj: postopno in z manjšimi zneski

V NLB smo razširili ponudbo postopnih NLB Varčevanj in jo prilagodili trenutnim potrebam in zmožnostim tipičnega slovenskega varčevalca. Kljub temu, da varčevanja ne prinašajo vrtoglavih donosov, se stranke vedno bolj pogosto odločajo za to varno obliko naložbe z nizkim tveganjem.

"Postopna NLB Varčevanja smo oblikovali po meri strank, ki lahko varčujejo z različno visokimi pologi v različnih časovnih obdobjih. Močan motiv za vztrajno varčevanje je jasno opredeljen namen varčevanja, zato strankam svetujemo, da vsakemu sklenjenemu varčevanju v naprej določijo namen," je ob mesecu varčevanja povedala Tanja Ahlin, direktorica Poslovne mreže.

Prilagodljive možnosti varčevanja: spremenljivi zneski vplačil in različne dobe varčevanja

Možnosti varčevanja so prilagodljive, saj za sklenitev varčevanja zadostuje že 20 evrov na mesec. Poleg rednih mesečnih zneskov lahko varčevalci glede na zmožnosti polagajo tudi dodatne zneske, kadarkoli in v poljubni višini. Skrb za redna vplačila z odprtjem trajnega naloga prepustijo banki, ki jih o preteku varčevanja lahko obvesti z SMS sporočilom. Dodatne informacije lahko pridobijo v vseh NLB poslovalnicah ali na telefonski številki 01 477 20 00, lahko pa varčevanje preprosto sklenejo preko spletne banke kar od doma.


Korporativno komuniciranje