O-STA

Začenja se 6. izbor "NAJ WELLNESS"

Vse bolj uveljavljena in prepoznavna akcija "Naj wellness", ki sodi pod okrilje turistično - informativnega portala "Dobro jutro, Slovenija", bo letos potekala že 6. leto zapored. Izbor in predstavitve sodelujočih wellness centrov bo možno spremljati vse do spomladi, ko bodo razglašeni najbolj priljubljeni slovenski centri dobrega počutja.

Slovenija ima bogato tradicijo zdraviliškega turizma. Slednji je v zadnjih letih beležil skokovit razvoj, prav tako pa se je med Slovenci okrepila odgovornost ter skrb do lastnega telesa in duha. Slovenski wellness centri, ki so vir dobrega počutja in novih, pozitivnih energij, so tako vse bolj priljubljen način preživljanja prostega časa.

Hladni jesenski dnevi so kot nalašč za obisk katerega od centrov in tako tudi za začetek izbora najbolj priljubljenih. Akcija "Naj wellness" bo že šesto leto zapored potekala pod okriljem spletnega portala "Dobro jutro, Slovenija". "Vse od sredine novembra do konca marca prihodnjega leta bomo obiskovalcem spletnega portala www.dj-slovenija.si predstavljali slovenske wellness centre, ki sicer dosegajo zelo visoke standarde ponudbe, pogosto pa javnosti o svojih storitvah in njihovi dostopnosti ne informirajo dovolj. Ravno osveščanje javnosti o zdravem preživljanju prostega časa je glavni namen akcije, hkrati pa z akcijo spodbujamo zdravo konkurenčnost med sodelujočimi centri, kar poskrbi tudi za dvig kakovosti storitev," so ob začetku izbora povedali v uredništvu.

Kakovostna wellness ponudba je zagotovo ena od ključnih turističnih priložnosti Slovenije, saj ta segment kljub krizi beleži porast, zato je ocena centrov še kako pomembna. Sodelujočih 14 centrov so razvrstili v tri kategorije: turizem veliki in turizem mali ter rezidenti. Njihov seznam se nahaja tudi na spletni glasovnici www.naj-wellness.si, kjer obiskovalci lahko tudi glasujejo za svojega favorita.

Pri spodbujanju zdravega načina življenja, premagovanju stresa in ostalih tegob sodobnega sveta, si bodo v uredništvu "Dobro jutro, Slovenija" pomagali tudi s številnimi nagradami, ki jih bodo tedensko razdeljevali med glasovalce; darilni paketi kozmetike Pevonia, boni za razvajanje in knjižne uspešnice.

Izboru "Naj wellness", se bo v mesecu decembru pridružil še izbor z najdaljšo tradicijo, izbor "Naj smučišče 2013/2014".