O-STA

SZJ Mestne občine Velenje - Na kolesih sistema BICY lahko tudi oglašujete

Velenje, 26. februar 2014 - Mestna občina Velenje je jeseni leta 2012 vzpostavila sistem BICY. Gre za avtomatiziran sistem izposoje mestnih koles, ki vključuje 32 koles na sedmih izposojevalnih postajah po mestu, do 14 ur na teden za uporabnika.

Sistem BICY so občanke in občani mestne občine Velenje dobro sprejeli in ga vse pogosteje uporabljajo. Doslej se je v sistem vključilo že 995 oseb, ki so si kolesa izposodile že 18.170-krat.

Sedaj smo na kolesa namestili tudi manjše oglasne table, na katerih lahko različni ponudniki objavijo svoja oglasna sporočila.

Omogočamo oglaševanje preko treh različnih paketov, ki so podrobneje predstavljeni na spletni strani Mestne občine Velenje www.velenje.si. Več informacij o oglaševanju na kolesih BICY dobite tudi v Turistično-informacijskem centru Velenje (Vila Bianca, Stari trg 3, tic@velenje.si, 03/896 18 60).

Sistem BICY je bil razvit lokalno, s strani zunanjega izvajalca Šolski center Velenje in sicer v sklopu EU projekta BICY, v katerem Mestna občina Velenje nastopa kot partner. V sistem BICY so vključena kakovostna kolesa slovenskega proizvajalca KRPAN. Za uporabo sistema BICY je potrebna osebna registracija uporabnika. Uporabniki se lahko registrirajo v Turistično-informacijskem centru Velenje, vsem uporabnikom pa je v pomoč pri uporabi sistema BICY na voljo tudi telefonska številka 080 19 61.