O-STA

SZJ Mestne občine Velenje - Nova spletna stran www.starostiprijazno.si

Velenje, 27. februar 2014 - Mestna občina Velenje je v okviru projekta "Velenje, starosti prijazno mesto", v sodelovanju s podjetjem TECUM - s teboj, zavodom za kakovostno življenje starejših ljudi, vzpostavila novo spletno stran www.starostiprijazno.si. Spletna stran je namenjena vsem občankam in občanom za posredovanje vprašanj, komentarjev ali predlogov za izboljšanje kakovosti življenja starejših v mestni občini Velenje. Na spletni strani bomo objavili posredovane pobude, predloge, vprašanja in tudi odgovore.

Nova spletna stran je dostopna vsem občanom ne glede na starost in omogoča, da se pobuda takoj pošlje ustanovi, ki je odgovorna za določeno področje. Uporabnik ne potrebuje uporabniškega imena ali gesla. Občani lahko pri posredovanju pobud preko spletne strani priložijo tudi fotografijo, ki lahko še bolj nazorno prikaže določeno težavo, na katero želijo opozoriti.

Delovanje spletne strani www.starostiprijazno.si smo 17. februarja 2014 v sejni dvorani Mestne občine Velenje predstavili članom koordinacijskega in seniorskega odbora, ki delujeta v okviru projekta "Velenje, starosti prijazno mesto".

V kolikor občani nimajo omogočen dostop do računalnika oziroma niso vešči dela z njim, lahko še vedno pobude posredujejo tudi na Mestno občino Velenje (Titov trg 1, 3320 Velenje). Kontaktna oseba je sodelavka Urada za družbene dejavnosti Katja Remic Novak (telefonska številka: 03 896 16 81).

Prijazen pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje