O-STA

Novinarska konferenca 5. mednarodni medgeneracijski festival

Velenje, 24. marec 2014 - V sredo, 26. marca 2014, ob 9. uri bomo v mansardi Vile Biance (Stari trg 3, Velenje) v sodelovanju z Univerzo za tretje življenjsko obdobje Velenje pripravili novinarsko konferenco, na kateri bomo predstavili 5. mednarodni medgeneracijski festival, Slovenija v Evropi - izkušnje in perspektive. Festival se bo odvijal v sredo, 26., in v četrtek, 27. marca 2013, od 9. do 13. ure v Vili Bianci.

Na novinarski konferenci bodo sodelovali župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič, predsednica Univerze za tretje življenjsko obdobje Velenje Marija Vrtačnik, direktor Inštituta IPAK Velenje dr. Stanko Blatnik, predsednik Šaleške pokrajinske zveze društev upokojencev Velenje Drago Karl Seme in predsednica Mladinskega sveta Velenje Barbara Kelher.

V okviru 5. mednarodnega medgeneracijskega festivala bodo priznani domači in tuji predavatelji predstavili uspešne projekte in primere dobrih praks medgeneracijskega sožitja v Sloveniji in Evropi.

Vabilo s programom festivala, ki je objavljeno tudi na spletni strani Mestne občine Velenje www.velenje.si (V središču), vam pošiljamo v priponki.

Vljudno vabljeni, da se udeležite novinarske konference!

Prijazen pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje