O-STA

Za uporabnike Telekoma Slovenije: do konca maja brezskrben prenos podatkov na Hrvaškem le za 9,90 evra ter 100 minut pogovorov ali 100 SMS-sporočil v območju EU le za 4,5 evra

Ljubljana, 25. aprila - Uporabniki Telekoma Slovenije, ki si bodo v promocijskem obdobju, ki traja od danes, 25. aprila, do vključno petka, 2. maja, vklopili podatkovni paket HT Internet, bodo lahko do konca maja v omrežju operaterja Hrvatski Telekom brezskrbno uporabljali prenos podatkov le za 9,90 evra. To pomeni, da bodo uporabniki za 7-dnevni prenos podatkov plačali največ 1,41 evra na dan. Poleg tega je v tem obdobju uporabnikom Telekoma Slovenije na voljo tudi paket EU M (100 minut pogovorov ali SMS-sporočil v EU) po promocijski ceni 4,5 evra.

Vsi uporabniki, ki si bodo v promocijskem obdobju od 25. aprila do vključno 2. maja. 2014 vklopili paket EU M (100 minut pogovorov ali SMS-sporočil v EU) in/ali podatkovni paket HT Internet (neomejen prenos podatkov GPRS na Hrvaškem v omrežju operaterja Hrvatski Telekom), bodo storitev lahko uporabljali od 25. aprila do konca maja le za polovično ceno enomesečnega zakupa. Uporabniki bodo tako lahko izkoristili 100 minut pogovorov ali sporočil SMS v EU za 4,5 evra v aprilu in maju ter neomejeno uporabljali prenos podatkov v omrežju Hrvatski Telekom za 9,90 evra.

Storitev HT Internet omogoča dnevni, tedenski ali 10-dnevni internetni dostop tudi več uporabnikom z enim dostopom. Ugodnost velja v omrežju operaterja Hrvatski Telekom (HR-CRONET ali T-Mobile HR). Če želijo uporabniki koristiti storitev HT Internet na kartici SIM 2, si jo morajo dodatno vklopiti.

Enote storitve EU M se razdelijo med odhodne in dohodne klice ter sporočila SMS. Ena enota storitve je enaka eni minuti odhodnega klica ali eni minuti dohodnega klica v državah EU-območja ali enemu poslanemu sporočilu SMS. Tisti uporabniki, ki bodo na počitnicah že od 25. aprila, bodo tako lahko 100 enot storitve EU M porabili v aprilu in 100 enot v maju. Vključene količine veljajo v okviru enega obračunskega obdobja, po porabi se pogovori in sporočila SMS obračunajo po veljavnem ceniku. Zakup storitve EU M se izključuje z zakupi storitev: Ura pogovorov EU, Ura pogovorov Balkan, 100 SMS EU in 100 SMS Balkan.

Uporabniki za vklop storitve EU M pošljejo sporočilo SMS z vsebino EU M na številko 1918, za vklop storitve HT Internet pa sporočilo SMS z vsebino HT internet. V primeru, da storitve ne želijo več uporabljati v juniju 2014, si morajo storitev izklopiti še pred 1. junijem 2014. Za izklop storitve EU M morajo poslati SMS-sporočilo z vsebino EU M NE na številko 1918, za izklop storitve HT Internet pa sporočilo SMS z vsebino HT internet NE. Sporočila, poslana za vklop oziroma izklop storitve, se obračunajo po veljavnem ceniku Telekoma Slovenije.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si.