O-STA

Nova družina Kyocera Ecosys večopravilnih naprav še povečuje zmogljivosti

Ljubljana, 6. maj 2014 - Kyocera Document Solutions, eno vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je okrepilo svoj portfelj s predstavitvijo povsem nove družine A4 večopravilnih naprav. Štiri nove naprave, s hitrostmi tiskanja do 40 strani na minuto, nadomeščajo obstoječe izdelke. Dodani pa sta še dve novi, ki zmoreta natisniti 60 strani na minuto. Dva modela, Ecosys M3040dn in M3540dn, sta opremljena z LCD zaslonom in sta namenjena bolj stroškovno osveščenim uporabnikom, ostali štirje modeli, Ecosys M3040idn, M3540idn, M3550idn in M3560idn pa prihajajo z vrhunskim 7-palčnim barvnim zaslonom, občutljivim na dotik, za intuitivno uporabo.

Večopravilne naprave ponujajo neprimerljive zmogljivosti, ki so bile do sedaj značilne za A3 naprave. Tako so idealno opremljene za izpolnjevanje zahtev v malih, srednjih in večjih delovnih skupinah, ki mesečno natisnejo med 2 in 15 tisoč strani.

Berthold Hurtz, Produktni direktor pri Kyocera Document Solutions Europe je izjavil: "Paleto naprav ECOSYS smo razširili, da bi zadovoljili vse potrebe naših uporabnikov. Našim uporabnikom lahko zagotovimo, da bodo dobili zanesljive izdelke, ki prinašajo občutne prihranke. Novi visoko zmogljivi krmilnik se ponaša z velikim standardnim spominom v celotni družini, rešitev MobilePrint in zmožnost uporabe AirPrint pa pomenijo, da so uporabnikom zmogljivosti tiskanja in skeniranja njihovih dokumentov ves čas na voljo."

Poleg številnih novih lastnost serija vsebuje nagrajeno Kyocerino tehnologijo ECOSYS, vključno z obstojnim predstavnim sistemom in valjem, ki zdrži brez vzdrževanja do 500.000 odtisov, kar zmanjšuje količino odpadkov v celotnem življenjskem obdobju naprave. Nove večopravilne naprave se ponašajo tudi z najnižjo ceno na stran izpisa v svojem razredu, s samo 0,68* centa pri manjših in 0,45* centa pri močnejših modelih, kar dodatno zmanjšuje stroške. Ker so prilagojene novim standardom Blue Angel (RAL-UZ 171) in Energy Star 2.0, je skupna poraba energije nižja za do 43%. Ergonomija naprav je izboljšana s tišjim tiskanjem in skeniranjem, kar prispeva k mirnejšemu delovnemu okolju.

Nova družina prinaša izboljšano funkcijo skeniranja in izboljšane varnostne lastnosti. 75-stranski podajalec dokumentov in standardna hitrost skeniranja do 60 slik na minuto ponuja izjemne zmogljivosti, možnost skeniranja formata A6 pa je posebej primerna za uporabo v zdravstvu in finančnem sektorju. Varnostni standardi so izboljšani s kodiranjem PDF dokumentov - nova lastnost, ki omogoča A4 napravam zagotavljanje varnosti dokumentov, tudi če jih uporabnik pošilja preko elektronske pošte.

Na dotik občutljiv barvni zaslon večopravilnih naprav je možno nemoteno integrirati v širok nabor poslovnih aplikacij, ki jih je mogoče poganjati s Kyocerino patentirano in nadgradljivo programsko platformo HyPAS. S preoblikovanjem optimizacije virov in delovnih tokov dokumentov lahko tako uporabniki izpolnijo svoje posebne zahteve.

* Neto vrednost

###

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions sodi med vodilna svetovna podjetja s področja pisarniških dokumentnih rešitev. Ponudba izdelkov in storitev obsega tiskalnike ECOSYS, zanesljive večnamenske sisteme, visokokakovostni potrošni material in obsežno ponudbo programskih rešitev ter upravljanih dokumentnih storitev (Managed Document Services, MDS). Kyocera Document Solutions nudi inovativne izdelke, ki gradijo na temelju komponent z dolgo življenjsko dobo. Prednosti za stranke vključujejo nizke skupne stroške lastništva in visoko učinkovitost v vseh delovnih okoljih. Njena ponudba rešitev in enota Managed Document Services pomagata strankam znižati stroške in vpliv na okolje ter sočasno izboljšati učinkovitost in zanesljivost vsakodnevnih poslovnih procesov. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.eu.

Kyocera Document Solutions je podružnica v popolni lasti korporacije Kyocera Corporation, ki je leta 2009 obeležila 50. obletnico obstoja. Kyocera, ki se na seznamu največjih javnih družb na svetu, Global 2000 revije Forbes, uvršča na 492. mesto, je vodilni proizvajalec visokotehnološke keramike, elektronski komponent, solarnih celic in elektronske pisarniške opreme. Kyocerina dolgoročna strategija je usmerjena v poslovanje, ki podpira telekomunikacije, obdelavo informacij, zaščito okolja in ohranitev kakovosti življenja.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.


Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Faks: (01) 5484 819
E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si