O-STA

Eppendorf napoveduje nove adapterske sisteme za posode BioBLU® 50c za enkratno uporabo

ENFIELD, ZDA --(BUSINESS WIRE)-- Eppendorf s ponosom napoveduje povsem novo linijo adapterskih sistemov za posode BioBLU 50c za enkratno uporabo. Ti priročni sistemi omogočajo rabo 40-litrskih posod za enkratno uporabo na obstoječih namiznih tehtnicah za samo delček cene.

Prilagodljivi sistem za posodo BioBLU® 50c za enkratno uporabo (foto: Business Wire)

Portfelj prilagodljivega sistema BioBLU še naprej zagotavlja edinstveno raven fleksibilnosti uporabnikom, ki želijo maksimirati obstoječe procese brez odrekanja prednostim tehnologije za enkratno uporabo. Adapterski sistemi za posode BioBLU® 50c za enkratno uporabo so na voljo za Applikon®, Sartorius® (le B-plus), in Eppendorfovo linijo New Brunswick™ avtoklavnih sistemov za celične kulture.

Za več informacij kliknite tukaj

http://newbrunswick.eppendorf.com
newbrunswick@eppendorf.com

O Eppendorfu:

Eppendorf je vodilno biotehnološko podjetje, ki razvija in po vsem svetu prodaja inštrumente, potrošni material in storitve za delo s tekočinami, celicami in vzorci. Njegovi izdelki zajemajo pipete in avtomatične sisteme za pipetiranje, dozirne naprave, centrifuge, mešalnike, spektometre in opremo za amplifikacijo DNK, kot tudi naprave za ultra hladno zamrzovanje, fermentatorje, bioreaktorje, CO2 inkubatorje, stresalce in sisteme za celično manipulacijo. Potrošni material, kot so konice pipet, epruvete, mikroliter ploščice in bioreaktorji za enkratno uporabo, dopolnjujejo naše izdelke najvišje kakovosti.

Eppendorfovi izdelki so najbolj razširjeni v akademskih in komercialnih laboratorijih ter v podjetjih na področju farmacije in biotehnologije, kot tudi v kemični in prehrambeni industriji. Izdelki so namenjeni tudi laboratorijem, ki se ukvarjajo s kliničnimi in okoljskimi analizami, ter forenzičnim laboratorijem in laboratorijem v industriji, ki opravljajo analize procesov, izdelave in kakovosti.

Eppendorf je bil ustanovljen leta 1945 v nemškem Hamburgu in ima okoli 2800 zaposlenih po vsem svetu. Hčerinska podjetja ima v 25 državah, na vseh drugih trgih pa je prisoten preko dobaviteljev.

Eppendorf® and BioBLU® sta registrirani znamki Eppendorf AG, Nemčija. New Brunswick™ je znamka Eppendorf AG, Nemčija, ki čaka na potrditev s strani regulatorja. Applikon® je registrirana znamka Applikon B.V., Nizozemska. Sartorius® je registrirana znamka Sartorius Stedim Biotech GmbH, Nemčija.

Fotografije/multimedijska knjižnica na voljo na: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=50861440&lang=en


Kontakt za medije:
Eppendorf
Thomas A. Burke, 1 860-253-6669
burke.t@eppendorf.com
www.eppendorf.com


Vir: Eppendorf


Smart Multimedia Gallery

foto

BioBLU® 50c Single-use Vessel Adaptor Kit (foto: Business Wire)

Logo


Distribuira Business Wire
Multimedijsko sporočilo za javnost si lahko ogledate tudi na: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=50861440&lang=en