O-STA

Eppendorf predstavlja omarico New Brunswick CelliGen® BLU / posodo 50L CelliGen® BLU

ENFIELD, Connecticut, ZDA.--(BUSINESS WIRE)-- Eppendorf s ponosom predstavlja novo generacijo omaric New Brunswick CelliGen® BLU in težko pričakovano posodo 50L CelliGen® BLU za enkratno uporabo. Sistem New Brunswick CelliGen® BLU združuje zanesljivost tradicionalnih sistemov za nadzorovanje bioprocesov s prednostmi tehnologije za enkratno uporabo. Sistem CelliGen® BLU s 5, 14- in 50-litrskimi posodami za enkratno uporabo z lopaticami pod naklonom skupaj s prvo posodo za enkratno uporabo, ki uporablja New Brunswickov patentiran rotor za strnjen sloj, predstavlja trenutno najbolj obsežno ponudbo mešalnih posod s trdnimi stenami za enkratno uporabo na trgu. Omarica naslednje generacije redefinira pomen fleksibilnosti. Izmenljivi nastavki za dotok plina, tradicionalne in optične pH sonde ter integriran vmesnik za tehtanje so le nekatere izmed značilnosti, ki sistemu New Brunswick CelliGen® BLU omogočajo, da zadovoljuje ogromen razpon potreb po analiziranju, zato je idealna izbira za procese s celičnimi kulturami visoke gostote, od raziskav pa vse do proizvodnje.

50L posoda za enkratno uporabo z lopaticami pod naklonom (Foto: Business Wire) Kliknite tukaj za več informacij.

www.nbsc.com
New Brunswick Scientific
bioinfo@nbsc.com

O Eppendorfu

Eppendorf je biotehnološko podjetje, ki razvija, proizvaja in distribuira sisteme za uporabo v biosistemskih laboratorijih po vsem svetu. Po več kot 60 letih je vizija podjetja še vedno enako aktualna: naš cilj je izboljševati življenjske pogoje človeštva. Od leta 1945 uspešno proizvajamo visokokakovostne produkte in tehnologijo, integrirane v sisteme, ki probleme rešujejo na celosten način. Več informacij o Eppendorfu je na voljo na www.eppendorf.com.

Eppendorf in logotip Eppendorf sta registrirani blagovni znamki podjetja Eppendorf, AG. CelliGen je registrirana blagovna znamka podjetja New Brunswick Scientific, USA. Za New Brunswick je podjetje Eppendorf, AG, vložilo zahtevek za zaščito blagovne znamke.

Fotografije/multimedijska galerije: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=50417364&lang=en

Kontakti

Eppendorf
Thomas A. Burke, 860-253-6669
Direktor trženja

Vir: Eppendorf