O-STA

Eppendorf predstavlja nova adapterska sistema za BioBLU® 5c in 14c

ENFIELD, ZDA - (BUSINESS WIRE) - Eppendorf s ponosom predstavlja nov portfelj adapterskih sistemov za posode za enkratno uporabo BioBLU. Adepterska sistema BioBLU 5c in 14c omogočajo uporabo posod za enkratno uporabo BioBLU 5c in 14c s krmilniki Sartorius® BioStat® B-DCU-II (samo v konfiguraciji Heat Blanket).

FOTO: Adapterska sistema BioBLU® 5c in14c (Foto: Business Wire)

Portfelj prilagodljivega sistema BioBLU še naprej zagotavlja edinstveno raven fleksibilnosti uporabnikom, ki želijo maksimirati obstoječe procese brez odrekanja prednostim tehnologije za enkratno uporabo. Adapterska sistema za posode za enkratno uporabo BioBLU 5c in 14c sta na voljo za Applikon®, Sartorius in Eppendorfovo linijo New Brunswick™ avtoklavnih sistemov za celične kulture.

Za več informacij kliknite tukaj.

http://newbrunswick.eppendorf.com
newbrunswick@eppendorf.com

O Eppendorfu:

Eppendorf je vodilno biotehnološko podjetje, ki razvija in laboratorijem po vsem svetu prodaja inštrumente, potrošni material in storitve za delo s tekočinami, celicami in vzorci. Njihovi izdelki zajemajo pipete in avtomatične sisteme za pipetiranje, dozirne naprave, centrifuge, mešalnike, spektometre in opremo za amplifikacijo DNK, kot tudi naprave za ultra hladno zamrzovanje, fermentatorje, bioreaktorje, CO2 inkubatorje, stresalce in sisteme za celično manipulacijo. Potrošni material, kot so konice pipet, epruvete, mikroliter ploščice in bioreaktorji za enkratno uporabo, dopolnjujejo naše izdelke najvišje kakovosti.

Eppendorfovi izdelki so najbolj razširjeni v univerzitetnih in komercialnih laboratorijih ter v podjetjih na področju farmacije in biotehnologije, kot tudi v kemični in prehrambeni industriji. Izdelki so namenjeni tudi laboratorijem, ki se ukvarjajo s kliničnimi in okoljskimi analizami, ter forenzičnim laboratorijem in laboratorijem v industriji, ki opravljajo analize procesov, izdelave in kakovosti.

Eppendorf je bil ustanovljen leta 1945 v nemškem Hamburgu in ima okoli 2800 zaposlenih po vsem svetu. Hčerinska podjetja ima v 25 državah, na vseh drugih trgih pa je prisoten prek dobaviteljev.

Eppendorf® and BioBLU® sta registrirani znamki Eppendorf AG, Nemčija. New Brunswick™ je znamka Eppendorf AG, Nemčija, ki čaka na potrditev regulatorja. Applikon® je registrirana znamka Applikon B.V., Nizozemska. Sartorius® je registrirana znamka Sartorius Stedim Biotech GmbH, Nemčija.

Fotografije/multimedijska knjižnica na voljo na: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=50862643&lang=en

Kontakti

Kontakti za medije:
Eppendorf
Thomas A. Burke, 1-860-253-6669
burke.t@eppendorf.com
www.eppendorf.com

Vir: Eppendorf

Pametna multimedijska galerija

Photo

Adapterska sistema BioBLU® 5c in14c (Foto: Business Wire)

Logo

To sporočilo za javnost in multimedijske vsebine so na voljo tudi v angleščini na naslovu:
http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=50862643&lang=en