O-STA

Hervisov rekreativni kronometer: Kolesari kot profesionalec, prijavi se za Hervisov kronometer!

Uvod:

Enkratna priložnost za vse rekreativce: odpeljite kronometer po isti progi kot profesionalci na dirki Po Sloveniji. Na voljo je 40 mest!

Tekst:

Četrto leto zapored se bodo ob profesionalcih, ki bodo nastopili na dirki Po Sloveniji, na 8,8 kilometrov dolgi progi po ljubljanskih ulicah v Hervisovem kronometru pomerili tudi rekreativci. Prijave so možne preko spleta na www.hervisovkronometer.si ali v Hervisovih trgovinah.

Hervis kot dolgoletni sponzor največje profesionalne kolesarske dirke v Sloveniji posameznikom in posameznicam omogoča edinstveno priložnost (v svetovnem merilu), da preizkusijo svoje znanje in sposobnosti ter primerjajo svoj čas s profesionalci, ki bodo v enakih pogojih - na za promet zaprti progi po središču Ljubljane - nastopili le nekaj minut kasneje. Kot vedno, najboljše tudi tokrat čakajo nagrade; glavna je bon za 500 evrov.

"Slovenija je v zadnjih letih še bolj vzljubila kolesarstvo in v veselje nam je, da lahko prispevamo nekaj k temu. Verjamem, da bodo tudi letos nastopajoči odhajali domov zadovoljni, bogatejši za nepozabno izkušnjo," je ob tem dodal Simon Draganič, vodja marketinga pri podjetju Hervis, in povedal, da bo tudi letos število štartnih mest je omejeno. Poleg 40 izžrebancev bo k sodelovanju povabljenih tudi nekaj posebnih gostov; lani se je recimo s Kongresnega trga po progi pognal selektor slovenske nogometne reprezentance Srečko Katanec.

Letošnja novost: kronometra za otroke
Poleg odraslih rekreativcev se bodo letos na progo podali tudi otroci. Odprti sta namreč tudi kategoriji Hervisovi malčki poganjalčki (do 5 let, v spremstvu staršev okrog Kongresnega trga) ter Hervisov prvi kronometer (od 5 do 8 let, samostojno, skrajšana proga po Slovenski cesti).

Prijavite se zdaj

Prijave so že možne na www.hervisovkronometer.si in v vseh trgovinah Hervis. Za dodatne informacije spremljajte spletno stran.