O-STA

Fakulteta za elektrotehniko Univerze v Ljubljani vabi na informativni dan za podiplomske študije 2. in 3. stopnje

Informativni dan za podiplomske študije 2. in 3. bolonjske stopnje bo potekal na Fakulteti za elektrotehniko, v sredo, 4. junija 2014.

Program informativnega dne se bo pričel ob 13. uri, v predavalnici PR1, s predstavitvijo dveh magistrskih študijskih programov 2. stopnje Elektrotehnika in Uporabna statistika. Ob 13:30 bosta v predavalnici PR1 potekali kratki predstavitvi smeri študija elektrotehnike. Predstavitev je namenjena vsem študentom 1. in 2. stopnje.

Študentom, ki se odločajo za vpis na doktorske študijske programe 3. stopnje, bo predstavitev treh študijskih programov Elektrotehnika, Bioznanosti, znanstveno področje Nanoznanosti in Statistika, modul Tehniška statistika potekala ob 15. uri, v Multimedijski dvorani Fakultete za elektrotehniko.

Vsi študenti pa so vabljeni, da obiščejo info točke v avli fakultete, kjer se bodo med 12. in 15. uro predstavljale posamezne študijske smeri in študijski programi. Študentom in obiskovalcem bo omogočen tudi ogled laboratorijev in raziskovalnega okolja, študijski sektor pa bo na voljo za podrobne informacije v zvezi z vpisom na podiplomske študijske programe na Fakulteti za elektrotehniko.