O-STA

Tradicionalni, že 7. B.O. FEjST to soboto in nedeljo v Bohinju

Spoštovani,

Tradicionalni, že 7. B.O. FEjST bo to soboto med 11.30 in 13.00 uro in v nedeljo med 16.00 ter 20.00 uro na prizorišču Pod skalco(Ribčev Laz), kjer je poskrbljeno za vreme, saj imamo šotor, tako da prireditev bo v vsakem slučaju.

V soboto bomo počastili 130-letnico PGD Bohinjska Bistrica, zato je na vrsti kratek specialni B.O. FEjST, kjer se bodo predstavila starodobna gasilska vozila.

V nedeljo se bodo skozi popoldne predstavljali različni nastopajoči na odru. Začeli bodo Pastirčki KD Bohinj, imeli bomo delavnice, prikazovala se bo Ayurvedska yoga iz Hotela Kristal, spoznavalo se bo marsikaj o Triglavskem Narodnem Parku, ogledati si bo možno vozilo Slovenske vojske, morda si kdo prisluži kako lepo nagrado. Letošnja rdeča nit je obisk Pike nogavičke iz Velenja pri Kravici Fejstki in tudi obisk zelo zanimivih malih živali. V programu je več predstav, med drugim predstava Tinka gre v šolo Družinskega gledališča Kolenc in Cirkuška predstava Cirkusa La Bulle- Cirkuški piknik. Tudi letos bo B.O.FEjST dobrodelen, zbiralo se bo za Humanitarno akcijo Srce Sloveniji. V dobrodelnem programu so obiski slovenskih športnikov, med drugim tudi francoski državni prvak v hokeju, Gašper Cerkovnik. Na koncu sledi dobrodelna predstava Čarodeja Tonija in Medveda Čalapinka.

Več o dogodku in tudi program po urah najdete na www.bofejst.bohinj-info.com . Foto Mitja Sodja, FotoBohinj

Se vidimo v soboto pri nas doma,

Jure Sodja, vodja prireditve