O-STA

Katie Holmes žari kot prva globalna ambasadorka blagovne znamke Olay

24 september 2014, 10:30 UTC

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- Olay, vodilna blagovna znamka na svetu na področju nege obraza za ženske, je danes sporočila, da bo Katie Holmes prva globalna ambasadorka blagovne znamke. Holmesova bo globalno kampanjo blagovne znamke Olay, imenovano "Your Best Beautiful", predstavljala tako, da bo ženske po vsem svetu spodbujala, naj bodo najlepše v življenju z najlepšo kožo, in naj sprejmejo le najboljše.

"Izjemno me veseli, da bom globalna ambasadorka za blagovno znamko Olay," pravi Holmesova. "Olay je blagovna znamka, ki jo spoštujem, ki ji zaupam in v katero verjamem. Obožujem produkte in sporočilo ženskam, naj se nikoli ne zadovoljijo in naj pokažejo svoj najlepši obraz vsak dan."

O Olayu
Olay je vodilna blagovna znamka za nego kože in ženske ji zaupajo že več kot 60 let. Olay se drži filozofije, na kateri je bila utemeljena: ohraniti globoko razumevanje spreminjajočih se potreb žensk in ponuditi kombinacijo produktov na podlagi najnovejših dognanj na področju nege kože, ki zadovoljujejo njihove potrebe. Končni rezultat so vrhunski produkti, ki jih ženske od Olaya pričakujejo. Olay več kot 80 milijonom ženskam na petih celinah prinaša zdravo in čudovito kožo.

O Procter & Gamble
P&G s svojimi znamkami oskrbuje skoraj pet milijard ljudi po vsem svetu. Družba ima enega najmočnejših portfeljev zaupanja vrednih, kakovostnih in vodilnih blagovnih znamk, med drugim Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Duracell®, Fairy®, Febreze®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, SK-II®, Tide®, Vicks®, Wella® in Whisper®. Skupnost P&G posluje v približno 70 državah po vsem svetu. Najnovejše novice in poglobljene informacije o P&G-ju in njegovih blagovnih znamkah so na voljo na http://www.pg.com.

Fotografije/multimedijska galerija: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20140924005131/en/

Kontakti

Za Procter & Gamble
ZDA:

Wendy Kennedy, kennedy.ws@pg.com
Kanada:
Pam Baillie, baillie.pe@pg.com
Združeno kraljestvo:
Catherine McMahon, mcmahon.cc@pg.com
Španija:
Beatriz NovoGuerrero, novoguerrero.b@pg.com
Nemčija:
Heike Ruebeling, ruebeling.h@pg.com
Ostala Evropa:
Brooke Howard, Brooke.Howard@ketchum.com
Indija:
Kruti Desai, desai.k.9@pg.com
Bližnji vzhod:
Rana Fayek, fayek.rh@pg.com
LR Kitajska:
Vivian Lee, lee.v@pg.com
Hongkong:
Flora Chan, chan.f.9@pg.com
Tajska:
Junita Kartikasari, kartikasari.j@pg.com,
Avstralija in Nova Zelandija:
Sally Kettle, kettle.s@pg.com

Vir: Procter & Gamble

Pametna multimedijska galerija

Foto

Katie Holmes, prva globalna ambasadorka blagovne znamke Olay, med nedavnim snemanjem reklame za blagovno znamko. (Foto: Business Wire)

Ta izjava za javnost je na voljo tudi v angleškem jeziku:
http://www.businesswire.com/news/home/20140924005131/en