O-STA

SZJ Mestne občine Velenje - V soboto "Podjetno Velenje se predstavi"

Velenje, 30. september 2014 - Mestna občina Velenje in Podjetniški inkubator SAŠA bosta letos prvič organizirala prireditev z naslovom "Podjetno Velenje se predstavi". Prireditev pripravljamo tudi v okviru šestega Evropskega tedna podjetništva, ki je namenjen vsem, ki se šele odločajo za vstop v podjetniški svet, kot tudi že obstoječim podjetjem. K sodelovanju smo povabili naše podjetnike in jim dali možnost, da svoje storitve in izdelke brezplačno predstavijo občankam in občanom.

Prireditev, v okviru katere bodo lahko podjetniki predstavili svojo dejavnost, bo potekala v soboto, 4. oktobra 2014, od 9. do 13. ure na Titovem trgu. Prireditev ne bo namenjena neposredni prodaji izdelkov, ampak promociji storitev in ponudbe podjetij, ki imajo sedež v Velenju. Obiskovalci si bodo lahko v okviru prireditve "Podjetno Velenje se predstavi" ogledali manjši vrt, ki ga bodo uredile krajinske arhitektke, na ogled bodo različni izdelki za dom in gospodinjstvo, poslovna IP telefonija, otroke bodo zabavale maskote pravljičnih junakov...

Na voljo je še nekaj stojnic, zato še enkrat pozivamo vsa zainteresirana velenjska podjetja, da se prijavijo in predstavijo svojo dejavnost. Prijavnica je objavljena na spletni strani Mestne občine Velenje www.velenje.si, V središču.