O-STA

V tednu otroka Telekom Slovenije uporabnikom Mobi omogoča še ugodnejše komuniciranje

Ljubljana, 6. oktobra - V tednu otroka, torej med 6. in 12. oktobrom, Telekom Slovenije v vseh Telekomovih centrih in v E-trgovini ponuja 15-odstotni popust za pakete Mobi, ki vsebujejo mobilni telefon in SIM-kartico, in pakete Mobi, ki vsebujejo le kartico SIM. Poleg tega bo Telekom Slovenije v tem tednu vsem uporabnikom Mobi z vključeno storitvijo Plačaj zame brezplačno vključil tudi opcijo Mobi 100. Paketi Mobi so še posebej priljubljeni med mlajšimi uporabniki.

Storitev Plačaj zame uporabniku Mobi omogoča komunikacijo tudi, v kolikor na računu Mobi nima dovolj dobroimetja. V tem primeru lahko uporabnik kliče in pošilja sporočila SMS dvema izbranima naročnikoma storitev Mobitel, opravljene storitve pa se zaračunajo na njunih računih. Prav tako lahko vsak naročnik storitev Mobitel v storitev Plačaj zame vključi dve številki Mobi, za kateri prevzame strošek klicev in sporočil SMS, poslanih na njegovo številko. Storitev vključi naročnik (plačnik), in sicer tako, da na številko 1919 pošlje sporočilo SMS z besedilom VKLOP PLACAJ ZAME (izbrana številka Mobi). Storitev deluje v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije, pa tudi v primeru, če je naročnik v tujini, uporabnik Mobi pa v Sloveniji.

Telekom Slovenije bo uporabnikom Mobi, ki bodo v tednu otroka imeli vključeno ali si bodo vključili storitev Plačaj zame, brezplačno vključil opcijo Mobi 100, ki jim prinaša kar 100 enot mobilnih storitev, ki jih lahko porabijo za klice, sporočila SMS in MMS ter prenos podatkov (enote ne veljajo za klice na številko plačnika storitve Plačaj zame). Pri tem je ena enota storitve enaka eni minuti klica v vsa slovenska omrežja, enemu poslanemu sporočilu SMS in enemu MB prenosa podatkov. Vključene količine veljajo v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije 30 dni od vklopa opcije. Uporabniki Mobi z vključeno storitvijo Plačaj zame bodo o vklopu opcije Mobi 100 obveščeni prek sporočila SMS.

Vse navedene cene vključujejo DDV.