O-STA

Telekom Slovenije v Celju odprl dva nova Telekomova centra

Ljubljana, 11. decembra - Telekom Slovenije je danes v nakupovalnem središču Citycenter odprl nov Telekomov center Celje, ki se je tako pridružil v ponedeljek odprtemu Telekomovemu centru Celje Maksimilijan na Ljubljanski cesti. Dosedanji Telekomov center na Mariborski cesti so zaprli. Oba novoodprta Telekomova centra sta zasnovana skladno z najsodobnejšimi standardi, svetli in zračni prostori, opremljeni z naravnimi materiali, pa ustvarjajo prijetno okolje in omogočajo odlično uporabniško izkušnjo.

Obiskovalci lahko v obeh Telekomovih centrih uredijo vse, kar je povezano s telekomunikacijskimi storitvami, in sicer tako za zasebno kot poslovno rabo. Pri tem jim bodo pomagali prijazni in strokovni svetovalci. V Telekomu Slovenije svojim uporabnikom ponujajo širok nabor paketov, storitev in celovitih komunikacijskih rešitev, ki zajemajo širokopasovne internetne, fiksne, mobilne, IKT ter predplačniške storitve, prilagojene željam, navadam in potrebam uporabnikov. Uporabniki lahko izbirajo med različnimi paketi, ki jih lahko poljubno prilagajajo svojim potrebam, ter sodobnimi napravami, ki jim omogočajo preprosto, učinkovito in zabavno komunikacijo za delo in prosti čas.

"V Telekomu Slovenije nenehno iščemo načine, kako uporabnikom čim bolj olajšati odločitev glede najbolj optimalne izbire storitev. V Telekomovih centrih lahko izbirajo med najsodobnejšo ponudbo mobitelov, tablic in dodatne opreme ter sklenejo ali podaljšajo naročniško razmerje za fiksno telefonijo, mobilne in internetne storitve ali televizijo. Vse na enem mestu," pravi Simona Šturbej, vodja Telekomovih centrov v Celju.

Telekomov center Celje Citycenter je odprt od ponedeljka do petka med 9. in 21. uro, ob sobotah med 8. in 21. uro ter ob nedeljah med 9. in 15. uro.

Telekomov center Celje Maksimilijan pa je odprt od ponedeljka do petka med 8. in 19. uro ter ob sobotah med 8. uro in 12.30.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije: www.telekom.si.