O-STA

Beta verzija Synology Surveillance Station 7.0 Vsestranski nadzor, primeren za vse.

Ljubljana, 14. januar 2014 - Synology je objavil, da je na voljo Surveillance Station 7.0 Beta. Najnovejša različica priljubljene rešitve za nadzor prinaša povsem prenovljen vmesnik, prilagojena pravila povezovanja dogodkov, povezavo s sistemi za kontrolo pristopa, podporo za še večji nabor specializiranih kamer IP in združljivost s standardom ONVIF 2.4.

"Pri razvoju Surveillance Station 7.0 smo si prizadevali narediti kar se da prilagodljivo in obenem preprosto za uporabo različico nadzornega sistema," je izjavil Alex Wang, Izvršni direktor pri podjetju Synology Inc. in dodal: "Uporabnikom smo z novim vmesnikom želeli zagotoviti poznano izkušnjo namiznega upravljanja sistemov in hkrati omogočiti izkoristiti možnosti kamer in vgrajene podpore sistemom za kontrolo fizičnega pristopa v objekte. Nove lastnosti bodo tako znatno povečale prilagodljivost in namestitvene možnosti nadzornega sistema."

Surveillance Station 7.0 Beta prinaša nove napredne možnosti. Med drugimi:

Povsem nova zasnova s poudarkom na preprosti uporabi: Uporabniški vmesnik v Surveillance Station 7.0 je v celoti prenovljen. Zasnovan je bil za čim bolj intuitivno uporabo s poudarkom na preprostosti uporabe, večopravilnosti in priročni organizaciji. Nova nadzorna plošča z opozorili za pogled v živo omogoča uporabnikom preprosto pregledovanje, predvajanje in shranjevanje posnetkov sumljivih dogodkov.

Samodejno povezovanje dogodkov za dinamična okolja nadzora: Za kar najlažjo avtomatizacijo nalog so v Surveillance Station 7.0 izdatno povečane funkcionalnosti določanja pravil, kar omogoča samodejno izvajanje večjega števila nalog, ki jih uporabnik določi z urnikom, oziroma se sprožijo kadar je izpolnjen vnaprej definiran pogoj za izvedbo. Na primer, če se pokvari ena od kamer, lahko uporabnik določi, da druge sosednje kamere začnejo pokrivati tudi prostor, ki ga je prej nadzorovala okvarjena kamera.

Kontrola fizičnega dostopa in video nadzor v skupnem oknu: Surveillance Station 7.0 je prestopil vlogo video nadzora in vstopil v realni svet kontrole fizičnega dostopa v objekte. V povezavi z rešitvijo AXIS Network Door Controller, lahko nadzorniki pristopa spremljajo, zaklepajo ali odklepajo v sistem povezana vrata objektov in obenem pregledujejo dnevnike pristopov - vse to iz vmesnika nadzorne postaje Surveillance Station.

Povečane možnosti integracije specializiranih IP kamer: Surveillance Station 7.0 prinaša še več možnosti integracije lastnosti specializiranih nadzornih kamer, kot so na primer spremljanje objektov, digitalni izvozi podatkov in dvosmerna zvočna povezava. Tako omogoča uporabnikom organizacijo sistema nadzora, ki je prilagojen njihovemu okolju. Poleg tega, Surveillance Station 7.0 vključuje izboljšan programski način odpravljanja popačenj za kamere fisheye, ki so nameščene na stenah ali stropih.

Združljivost s standardom ONVIF 2.4: S podporo za standard ONVIF 2.4, lahko uporabniki in integrirani sistemi izkoriščajo prednosti povečane interoperabilnosti in bolj prilagodljive namestitve s standardnimi lastnostmi, kot so na primer: več prenosov hkrati, zaznavanje gibanja kot funkcija kamere, digitalni vhodi/izhodi, audio izhod, NTP sinhronizacija ali nočni in dnevni način osvetlitve.

Za več podatkov o Surveillance Station 7.0 Beta, obiščite: www.synology.com/surveillance/7.0beta.

Nagradni Beta program

Synology vabi, da pomagate še izboljšati Surveillance Station 7.0. Vse uporabnike poziva, da pošljete svoje mnenje in izkušnje z uporabo Beta različice. Trem uporabnikom, ki bodo poslali kar najbolj koristne povratne informacije v času programa Beta, bo Synology podaril licenco Camera License Pack za 4 kamere.

Za več podrobnosti obiščite: www.synology.com/support/beta_surveillance_7_0.

###

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si