O-STA

Velenje se predstavlja na sejmu Alpe - Adria: Turizem in prosti čas

Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani od danes do sobote, 31. januarja, poteka sejem Alpe - Adria: Turizem in prosi čas.

Turistično ponudbo Velenja bomo tudi letos predstavili skupaj s Turistično zvezo Velenje, turističnimi društvi in ostalimi turističnimi ponudniki - Muzejem premogovništva Slovenije, Festivalom Velenje, Muzejem Velenje, HTZ-jem, Galactico, Luciferjem, trgovinico Domače dobrote in Domačijo Lamperček. V okviru pestre predstavitve bomo organizirali tudi nagradno igro na temo doživetja socializma v Velenju. Podelili bomo nekaj simboličnih nagrad, ki so jih prispevali lokalni turistični ponudniki.

Sejem Alpe - Adria: Turizem in prosti čas je osrednji turistični dogodek regije Alpe - Jadran, ki vključuje turistično ponudbo regije. Letošnji poudarek sejma je na aktivnem turizmu. Pohodništvu, kolesarjenju in ribolovu se kot novost pridružujejo ekstremni, adrenalinski in urbani športi. Njihovo predstavitev z brezplačnimi delavnicami in tečaji bo popestrila še komisijska prodaja rabljene športne opreme v organizaciji športnega društva Alive.

Cena vstopnice za odrasle je 7 evrov.

Vabljeni, da obiščete stojnico Velenja v Stekleni dvorani.

Prijazen pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje