O-STA

Telekom Slovenije naročnikom omogoča dodatna 2 GB za 1 evro mesečno, ob tem pa predstavlja tudi akcijski paket Enostavni 1000

Ljubljana, 19. februarja - Telekom Slovenije v posebni akcijski ponudbi Mobilni Internet 2 GB, ki velja od danes, 19. februarja, do sobote, 28. februarja, naročnikom izbranih naročniških paketov mobilnih storitev omogoča dodaten zakup 2 GB prenosa podatkov za samo 1 evro mesečno. Naročniki, ki lahko vklop uredijo tako, da pošljejo sporočilo SMS s ključno besedo AKCIJA 2GB na številko 1918, bodo lahko ugodnost koristili dve leti, torej do 28. februarja 2017. Ob tem je Telekom Slovenije za manj zahtevne uporabnike mobilnih storitev pripravil novi akcijski paket Enostavni 1000, ki v mesečni naročnini vključuje 1000 enot mobilnih storitev v omrežju Telekoma Slovenije.

Akcijska ponudba Mobilni internet 2 GB za 1 evro mesečno, ki velja le do konca februarja, je namenjena naročnikom, ki potrebujejo veliko mobilnega prenosa podatkov za nemoteno brskanje po spletu, klepetanje prek družbenih omrežij ter uporabo drugih naprednih storitev in aplikacij. Akcija Mobilni Internet 2 GB velja za naročnike paketov Neomejeni A, Neomejeni B, Neomejeni C, Deezer neomejeni, EU neomejeni, Poslovni Neomejeni C, Paket 2015 in Poslovni Enostavni 2000. Naročnik opcijo vključi tako, da pošlje sporočilo SMS s ključno besedo AKCIJA 2GB na številko 1918, vklop opcije pa se opravi takoj po potrditvi navodil storitve s strani uporabnika. Ugodnost opcije velja do 28. 2. 2017, ko bo le-ta samodejno izključena, naročnik pa si lahko kadarkoli pred tem opcijo izključi tudi sam, in sicer tako, da pošlje ključno besedo AKCIJA 2GB NE na 1918. Ponudba velja tako za nove kot obstoječe naročnike navedenih paketov in ni pogojena z vezavo naročniškega razmerja.

Ob tem Telekom Slovenije do 31. marca letos ponuja tudi akcijski paket Enostavni 1000 z mesečno naročnino 17,95 evra. Paket vključuje 1000 enot mobilnih storitev, ki jih lahko naročniki paketa poljubno porabijo za klice, pošiljanje sporočil SMS in MMS ali prenos podatkov. Tako optimalno izkoristijo vključene enote skladno s svojimi potrebami. Paket Enostavni 1000 je v promocijskem obdobju na voljo zasebnim uporabnikom, ki ga lahko nato uporabljajo za vedno oziroma do spremembe naročniškega razmerja.

V redni ponudbi je uporabnikom še vedno na voljo zelo priljubljena in priročna rešitev Druga številka, ki omogoča uporabo dveh mobilnih številk v okviru enega naročniškega razmerja, paketa Neomejeni C. Dodatna kartica SIM s svojo mobilno številko uporablja zakupljene količine nosilnega naročniškega razmerja, kar je dobrodošla rešitev za starše, ki želijo svojim otrokom omogočiti nadzorovano in cenovno ugodno uporabo mobilnih storitev. Za naročniško razmerje Druga številka znaša doplačilo k mesečni naročnini 10 evrov, ki za oba uporabnika skupaj znaša 39,95 evra oziroma 33,95 evra za naročnike storitev SiOL, ki imajo skupen račun za storitve SiOL in storitve Mobitel.

Vse navedene cene vključujejo DDV.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije najdete na www.telekom.si